Eladó ház Tordas, Gyúrói út 298 nm
Eladó ház Tordas, Gyúrói út 298 nm
Eladó ház Tordas, Gyúrói út 298 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7832508
Referenciaszám: HZ069216
Frissítve: 2 hónapja

Tordas eladó ikerház 3+1 fél szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
184 564 Ft/m²
298 m²
Alapterület
1500 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Két ház befejezésre várA Tordaskert lakóparkban eladó egy tégla ikerház falazással készen, építés alatt 1500 m2 telken. A kivitelezésben álló ház bruttó 187 m2 alapterületű, melyből 115 m2 hasznos alapterülettel rendelkező 2 szoba + nappali – konyha - étkező 47.82 m2 kialakítású, továbbá egy elszeparált apartman jellegű szoba, wc, zuhany, gardrób mely összesen17 m2 Az ingatlanban kialakításra kerül még egy dupla garázs 38m2 területtel. Az épület hőszivattyús padlófűtés, mennyezet hűtés-fűtés kialakítással tervezve. Eddig a földmunka, alapozás és falazás teljesen elkészült és az áthidalók is beépítésre kerültek.Víz gáz csatorna áram a telken belül.Értelemszerűen a másik lakás is ugyan ezekkel a paraméterekkel rendelkezik, a másik tükörképe. A belső udvarra télikert és medence tervezve.Építési tervekkel adjuk át.Az M7-es autópálya is könnyű és gyors elérhetőséget biztosít. mind Budapest, mind Székesfehérvár irányában.  VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kardos Zsolt Duna House - Bicske Az iroda összes hirdetése
+36 70 426 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kardos Zsolt Duna House - Bicske Az iroda összes hirdetése
+36 70 426 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY