Eladó ház Tököl 75 nm
Eladó ház Tököl 75 nm
Eladó ház Tököl 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8158550
Referenciaszám: HZ090351-4678138
Frissítve: 1 napja

Tököl eladó ikerház 4 szobás: 64,5 millió Ft

64,5 millió Ft
860 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
360 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 210 901 Ft
Második évtől
272 566 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tökölön egy 75 négyzetméteres ikerház eladó, amely közel található a központhoz és egy csendes zsákutcában helyezkedik el.Az ilyen elhelyezkedés különösen vonzó lehet azok számára, akik nyugodt környezetet keresnek, miközben a városközpont közelsége biztosítja a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások könnyű elérését.Építés éve: 2009Anyag: Tégla építésű, betonfödémesElrendezés: 3 szoba, nappali + amerikai konyhaHangszigetelés: Válaszfalak hangszigeteltekElhelyezkedés: Zsákutcában, közel a központhozA hangszigetelt válaszfalak különösen előnyösek lehetnek a nyugalom megőrzése érdekében, különösen ha szomszédokkal osztozik .. A modern építési anyagok és technikák, mint a tégla és a betonfödém, biztosítják az épület tartósságát és energiamegtakarítását.Az amerikai konyhás nappali tágas, nyitott teret biztosít, ami ideális a családi élethez és vendéglátáshoz is. A három külön szoba pedig elegendő helyet kínál hálószobáknak, gyerekszobáknak vagy akár irodának.Külső jellemzők:Autóbeálló: 40 méter hosszú, az ingatlan részét képezi.Udvar: 360 négyzetméter füvesített udvar saját kerttel elkerítve, ami ideális hely a szabadtéri tevékenységekhez, kertészkedéshez vagy gyerekeknek játszótérként. Az ingatlanhoz tartozik egy tároló is, ami praktikus megoldást kínál a kerékpárok, kerti eszközök vagy egyéb tárgyak tárolására.Ez a kombináció egy csendes és kényelmes életet kínál egy jól megtervezett és modern otthonban. Az udvar mérete és elkerítése biztosítja a magánéletet és a biztonságot.Ez az ikerház még vonzóbbá válik a 2022-ben végzett felújításokkal, amelyek a következőkFali zárócsapok cseréjeFürdőszoba csapok cseréjePáraelszívó telepítéseKlíma beszereléseSzúnyoghálók felszereléseParketták cseréjeAblakkilincsek cseréjeEzek a felújítások nem csak a ház modernizációját biztosítják, hanem növelik az otthon kényelmét és energiahatékonyságát is. A frissített fürdőszoba, új páraelszívó és klíma különösen fontosak lehetnek a mindennapi kényelem szempontjából. A parketták és ablakok modernizációja esztétikailag is hozzájárul a ház vonzerejéhez, míg a szúnyoghálók és a klíma további komfortot nyújtanak.Jöjjön és nézze meg.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Elizabet Halásztelek-Duna House Az iroda összes hirdetése
+36 20 964 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Elizabet Halásztelek-Duna House Az iroda összes hirdetése
+36 20 964 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY