Eladó ház Szigetszentmiklós, Bucka 118 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós, Bucka 118 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós, Bucka 118 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8160071
Referenciaszám: H487073
Frissítve: 1 napja

Szigetszentmiklós eladó ikerház 5 szobás: 80,9 millió Ft

80,9 millió Ft
685 593 Ft/m²
118 m²
Alapterület
240 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 264 526 Ft
Második évtől
341 870 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Szigetszentmiklós csendes, kertvárosi részén, Duna part közelében egy 118 m2 es, 2 szintes, 5 szobás ikerházat. Az ingatlan 2009-ben épült. Kialakítás: -alsó szint: amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba/wc, közlekedő -emelet: 3db lakószoba, kádas fürdőszoba, közlekedő, wc - igény szerint a 30m2-es padlás beépíthető A nyílászárók fából készültek, redőnnyel felszereltek. A szobákat egész nap körbe süti a nap. A fenti hálószobánál egy erkélyt is kialakítottak. A meleg vízről és a fűtésről gázkazán gondoskodik, továbbá padlófűtés és egy kandalló biztosítja a meleget. Az emeleti hálószobában kialakításra került még 1db inverteres klíma. Kívül - belül tégla díszíti az ingatlant, belül az égetett fa biztosítja a családi harmónia érzését. Az udvaron található egy kerti tároló, fúrt kút, telken belül 2 gépcsoki beálló. Az ingatlan megvásárlásához jelzáloghitel, CSOK, Babaváró is igénybe vehető, melynek ügyintézésében közvetlenül tudunk segítséget nyújtani.  Ha felkeltette az ingatlan az érdeklődését és szívesen lenne új lakója ennek kedves  és korrekt tulajdonos birtokában lévő lakásnak, úgy forduljon hozzám maximális bizalommal és mindenben segítek. Jöjjön, nézzük meg, Ön is látni fogja benne a lehetőséget! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Gábor István Otthon Centrum - XVIII. kerület - Kisfaludy út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Gábor István Otthon Centrum - XVIII. kerület - Kisfaludy út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY