Eladó ház Szeged, Marostő 195 nm
Eladó ház Szeged, Marostő 195 nm
Eladó ház Szeged, Marostő 195 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7559441
Referenciaszám: 291285
Frissítve: ma

Szeged eladó ikerház 4+1 fél szobás: 142,9 millió Ft

142,9 millió Ft
732 821 Ft/m²
195 m²
Alapterület
432 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 467 253 Ft
Második évtől
603 871 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Újszeged, Marostői városrészen egy nappali + 3 hálószobás , kétszintes ikerház. A hozzá tartozó telek 432 m2. A házba három oldalról juthatunk be. Megközelíthetjük az utcafrontról nyíló 27,5 m2-es dupla garázs felől , valamint az előkert és a hátsó terasz felől is. Az ingatlan 2006-ban épült, belsőépítész tervei alapján megvalósított, ahol a terek ötletesen lettek elhatárolva, a ház minden része maximálisan ki lett használva. Az ingatlanba belépve egy kis előtér fogad bennünket. A földszinti rész elsősorban a közösségi élet színtere.Ezen a szinten található a konyha, nappali és egy fürdőszoba. A tágas 30 m2-es nappali meghitt hangulatáról kandalló gondoskodik. A konyha beépített mosogatógéppel, sütővel és mikróval felszerelt. A földszinten még egy wc-vel rendelkező zuhanyzós fürdőszoba is megtalálható, amit egy gardróbhelyiségen keresztül érhetünk el. Az emeletre belső lépcsőn mehetünk fel, melyet este led világítással tehetünk még otthonosabbá. A fenti részen külön gardróbhelyiség, 2 gyerekszoba , egy ötletesen megoldott nyitott dolgozószoba, olvasósarokkal, egy különálló zuhanyzós fürdőszoba és egy hálószoba található. A hálószoba különlegessége a hozzátartozó, üvegajtóval elkülönített privát fürdőszoba. Sarokkádas kialakítású, szeparált wc-vel és egy újabb gardróbszobával. A közlekedőből nyílik egy 10 m-es erkély, ami a belső udvarra néz és ahol nyugodtan élvezhetjük a reggeli madárcsicsergést. Fűtése gáz-cirkó kazánnal megoldott, a hideg padlóburkolatoknál padlófűtéssel , a melegburkolatos helyiségekben radiátoros hőleadással. A ház klimatizált, a két szinten összesen 3 db klíma lett beszerelve. A házhoz tartozik egy zárt parkosított udvar is, egy közel 35 m2-es privát teraszrésszel valamint egy minden igényt kielégítő fedett kerti grillezővel. Így minden adott a nyáresti közös sütögetésekre, baráti és családi összejövetelekre. A garázson kívül, az utcán, két gépkocsi beállására is van lehetőség. Az utcán a parkolás ingyenes. A biztonságról riasztórendszer gondoskodik. Az ingatlan tehermentes. A közelben található élelmiszerüzlet, posta, a Maros Fitt Park edzőterem , gyógyszertár, szépségszalon. Kb. 5 perc sétával érhető el a 71,71A buszok megállója. Mindenképpen olyan családoknak ajánljuk, akik szeretik az élettel teli színeket, a nem megszokott színkombinációkat és megoldásokat. Ha szeretne Újszeged, csendes, rendezett részén lakni, akkor keressen elérhetőségeimen!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
CC (2016-2023-as besorolás)
duplakomfortosgarázserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bajer Kitti ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 423 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bajer Kitti ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 423 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY