Eladó ház Százhalombatta 84 nm
Eladó ház Százhalombatta 84 nm
Eladó ház Százhalombatta 84 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8157433
Referenciaszám: HZ077722-4677225
Frissítve: 3 napja

Százhalombatta eladó ikerház 3 szobás: 63,9 millió Ft

63,9 millió Ft
760 714 Ft/m²
84 m²
Alapterület
320 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Százhalombattán újépítésű ikerház eladó! Újtelep, csendes utcában, sík telken vadonatúj, tégla építésű, modern ikerház 2024-es építéssel és átadással eladó! Az építkezés a szerződéskötéskor kezdődik. Átadás szerződés után 7 hónap múlva. Az építkezés 3 gyermekes CSOK + ,valamint hitel felvételére is alkalmas, a hitelügyintézésben igény esetén segítünk. Legyen Ön is egy CAPRI típusház boldog tulajdonosa közvetlenül a beruházótól! Bruttó 84 nm alapterületű, nappali + 3 szobás típusházat kínálunk eladásra kulcsrakészen, rendkívül kedvező áron, de igény esetén máshol is meg tudja építeni a kivitelező, továbbá több típustervből is választhat, ha a CAPRI nem nyerné el a tetszését. Referenciák Pest megyében megtekinthetőek. A CAPRI típusház 30-as téglával készül, 10 cm-es szigeteléssel a homlokzaton, fafödémmel, 1 db klímával, fürdőszoba+WC-vel, egy külön WC-vel, műanyag hőszigetelt 3 rétegű nyílászárókkal, gázfűtéses fűtésrendszerrel. A legkorszerűbb technológiával felépítve. Alaprajza, válaszfalai igény szerint módosíthatóak, a beltéri ajtók, a burkolatok, a falszínek és a szaniterek szabadon választhatóak. Igény esetén egyedi tervdokumentációk elkészítését, és egyedi családi házak generálkivitelezését is vállalja a beruházó! A műszaki tartalom és az alaprajz tekintetében módosítások kérhetőek, például nyílászárók, válaszfalak áthelyezése, igény szerint. Az építkezés ütemében szakaszos fizetési ütemezés lehetséges! További információval és megtekintéssel kapcsolatban várom megkeresését!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoscsendesamerikai konyhahőszigeteltredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Nikoletta Érdi Ingatlan Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 282 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Nikoletta Érdi Ingatlan Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 282 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY