Eladó ház Százhalombatta 94 nm
Eladó ház Százhalombatta 94 nm
Eladó ház Százhalombatta 94 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7987168
Referenciaszám: HZ086797
Frissítve: 2 napja

Százhalombatta eladó ikerház 5 szobás: 78,9 millió Ft

78,9 millió Ft
839 362 Ft/m²
94 m²
Alapterület
250 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Százhalombatta - Óvárosban, csendes, új utcában, sík telken vadonatúj, tégla építésű családi ház 2024-es építéssel és átadással eladó!Az építkezés a szerződéskötéskor kezdődik. Átadás szerződés után 9 hónap múlva.Az építkezés 3 gyermekes CSOK + ,valamint  hitel felvételére is alkalmas, a hitelügyintézésben igény esetén segítünk.Legyen Ön is egy ELBA típusház boldog tulajdonosa közvetlenül a beruházótól! Bruttó 94 nm alapterületű, nappali + 4 szobás típusházat kínálunk eladásra kulcsrakészen,  rendkívül kedvező áron, de igény esetén máshol is meg tudja építeni a kivitelező, továbbá több típustervből is választhat, ha az ELBA  nem nyerné el a tetszését.Referenciák Pest megyében megtekinthetőek. Az ELBA típusház 30-as téglával készül, 10 cm-es szigeteléssel a homlokzaton, monolit födémmel, 2 db klímával, dupla fürdőszobával, műanyag hőszigetelt 3 rétegű nyílászárókkal, gázfűtéses fűtésrendszerrel,  amely padlófűtésen keresztül adja le a hőt.  A legkorszerűbb technológiával felépítve. Alaprajza, válaszfalai igény szerint módosíthatóak, a beltéri ajtók, a burkolatok, a falszínek és a szaniterek szabadon választhatóak.Igény esetén egyedi tervdokumentációk elkészítését, és egyedi családi házak generálkivitelezését is vállalja a beruházó!A műszaki tartalom és az alaprajz tekintetében módosítások kérhetőek, például nyílászárók, válaszfalak áthelyezése, igény szerint. Az építkezés ütemében szakaszos fizetési ütemezés lehetséges!Hívjon most, ne maradjon le!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Raffay Réka Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 70 881 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Raffay Réka Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 70 881 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY