Eladó ház Siófok, Bláthy Ottó utca 240 nm
Eladó ház Siófok, Bláthy Ottó utca 240 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 7973934
Referenciaszám: HZ060018
Frissítve: 3 napja

Siófok eladó ikerház 1 szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
245 833 Ft/m²
240 m²
Alapterület
314 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 192 918 Ft
Második évtől
249 324 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Siófok Fokihegyi részén, a Bláthy Ottó utcában eladó egy 1992-ben épült ikerház bal oldali fele. A 3 szintes ingatlan ideális választás lehet családi otthonnak vagy befektetésnek is.Az ingatlan jellemzői:3 + 2 szobás elrendezésSzeparált kerttel, ahol kellemes kikapcsolódást nyújt a szabadidő eltöltése67 nm-es pince, mely további tárolóhelyként vagy egyéb célokra hasznosíthatóFelújítandó állapot, így lehetőség van saját ízlés szerint alakítani és kialakítani az otthontA házhoz tartozik egy 314 m2-es telekrész, amely egy csendes családi házas övezet része. Az ingatlan alagsorában található saját garázs biztosítja az autó számára a kényelmes parkolási lehetőséget.Az elhelyezkedés kiváló, a végig szilárdburkolatú úton könnyen megközelíthető. A környéken elérhető élelmiszer áruház teszi még kényelmesebbé mindennapi életét. Siófok szabadstrandja csupán körülbelül 1 km-re található, így könnyedén elérheti a Balaton partját.Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és teremtse meg álmai otthonát vagy befektetését Siófok nyugati részén! Hívjon most, és tekintse meg az ingatlant személyesen!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1992
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mézes István Duna House - DHP Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mézes István Duna House - DHP Az iroda összes hirdetése
+36 30 444 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY