Eladó ház Pilisvörösvár 100 nm
Eladó ház Pilisvörösvár 100 nm
Eladó ház Pilisvörösvár 100 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8023819
Referenciaszám: 360021075-3
Frissítve: 11 napja

Pilisvörösvár eladó ikerház 4 szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
849 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
200 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 277 605 Ft
Második évtől
358 773 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pilisvörösváron új építésű nappali+3 szobás, hőszivattyús hűtés-fűtés, modern ikerház eladó! Az ikerház br. 100 nm, és 200 nm kizárólagos használatú kerttel rendelkezik. Méretét és szobáinak számát tekintve tökéletes választás mindazoknak, akik családdal költöznének ki a nagyváros forgatagából egy nyugodt, zöld környezetbe. Elosztását tekintve: - A földszinten egy nagy teraszos nappali található, konyha és étkező egyben, mosdó és egy gépészeti helyiség - Az emeleten pedig 3 külön nyíló hálószoba és egy fürdőszoba, fürdőkáddal és zuhanyzóval kialakítva Az ikerház műszaki és egyéb jellemzői a következők: - Külső falazat: 30 cm Wienerberger PTH, 15 cm EPS hőszigetelés - Belső falazat: 10cm Wienerberger PTH - Cserép: Terrán standard alapcserép - Monolit vasbeton födém - Három rétegű nyílászárók és elektromos redőnyök biztosítják a maximális komfortot és biztonságot - Hőszivattyúval és padlófűtéssel, melyet kedvezményes H tarifával üzemeltethet, minden évszakban kellemes klímában lehet része. A programozható termosztát pedig az igényeihez igazítja a hőmérsékletet - A meleg víz ellátását hőszivattyú biztosítja - Napelem lehetőség, hogy a fenntartható megoldásokat is bevezethessen otthonába - Modern elektromos hálózat és szerelvények, valamint külön közmű órák állnak rendelkezésedre - A kert gondozott és praktikus, termőfölddel, fűmaggal feltöltve és térkövezett bejárókkal van kialakítva - Egy autó számára térkövezett parkoló - Elektromos távirányítású kapu a kényelem és biztonság jegyében Ez az otthon kulcsrakész átadással várja új tulajdonosát. Pilisvörösvár kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a városban orvosi rendelő, éjjelnappali gyógyszertár, iskola, óvoda, éttermek és számos üzlet, szupermarket szolgálja ki a lakosok igényeit. Az ingatlantól egy rövid sétával elérjük a pilisvörösvári tavakat, ahol megannyi kikapcsolódási lehetőség és program kínálkozik az év minden szakaszában. Önnek ajánlom ezt az ingatlant, ha csendes, kellemes környezetben szeretne élni, egy új építésű, energiatakarékos és kényelmes otthonban! Hitelügyintézésben (beleértve a CSOK+ -ot is) tapasztalt, független kollégám áll rendelkezésére, hogy segítsen az Ön igényeihez leginkább illeszkedő megoldást megtalálni.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sáfrányos Fanni Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 366 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sáfrányos Fanni Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 366 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY