Eladó ház Pécs, Ürög 125 nm
Eladó ház Pécs, Ürög 125 nm
Eladó ház Pécs, Ürög 125 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8156588
Referenciaszám: 318863
Frissítve: 1 napja

Pécs eladó ikerház 4 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
479 200 Ft/m²
125 m²
Alapterület
350 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 195 860 Ft
Második évtől
253 127 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Pécsen, a Magyarürögi úton! Pécs egyik legkedveltebb részén, a Magyarürögi úton, eladó egy kivételes családi ház. Az ingatlan három szintes, összesen 125 négyzetméteres lakóterülettel, melyet egy 350 négyzetméteres kert ölel körül. Az ikerház modern és kényelmes életvitelt kínál, tökéletes választás családok számára. A ház három hálószobával és egy nagy nappalival rendelkezik, melyek tágasak és világosak. A két fürdőszoba lehetőséget nyújt a kényelem és a praktikum ötvözésére, így a reggeli készülődés sosem jelent problémát. A nappaliból egy erkély nyílik, ahonnan lenyűgöző panorámás kilátás tárul elénk. A házban három klímaberendezés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről a forró nyári napokon. A modern konyha beépített bútorokkal és mosogatógéppel felszerelt, így minden adott a főzés szerelmeseinek. A padlóburkolatok változatosak: a szobákban fa és laminált parketta található, míg a többi helyiség járólappal van burkolva. A ház riasztóval van felszerelve, ami extra biztonságot nyújt a lakóknak. Az épület tégla szerkezetű, beton födémekkel, ami biztosítja a stabilitást és a hosszú élettartamot. Az új nyílászárók, melyek vegyesen fa és műanyag, valamint az új tető és a hőszigetelés garantálják az energiatakarékosságot és az alacsony rezsiköltségeket. A gáz cirkó fűtés további kényelmet biztosít a hideg téli napokon. Az ingatlanhoz tartozik egy garázs és egy udvari beálló is, így több autó parkolása is megoldott. A kert ideális helyszín a pihenésre, családi és baráti összejövetelekre. Ez a ház minden igényt kielégít: tágas, jól elrendezett, modern felszereltségű és gyönyörű kilátással rendelkezik. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és jöjjön el, hogy személyesen is meggyőződhessen róla! Keressen minket bizalommal, és tekintse meg ezt az egyedülálló ingatlant Pécs szívében!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
F
duplakomfortosgarázspanorámaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Déri Róbert VR360INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 420 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Déri Róbert VR360INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 70 420 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY