Eladó ház Pápa, Tókert 90 nm
Eladó ház Pápa, Tókert 90 nm
Eladó ház Pápa, Tókert 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8180006
Referenciaszám: 112549
Frissítve: 13 napja

Pápa eladó ikerház 2 szobás: 50 millió Ft

50 millió Ft
555 556 Ft/m²
90 m²
Alapterület
400 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 163 490 Ft
Második évtől
211 292 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
VIDEÓ SÉTÁVAL! PÁPÁN - TÓKERT RÉSZEN FELÚJÍTOTT 2 NAGY SZOBÁS HÁZ GARÁZZSAL, MELLÉKÉPÜLETTEL ELADÓ! AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ, RENDEZETT, TEHERMENTES INGATLAN! Pápán, a Dózsa György utca magasságában eladó ez a földszintes, bruttó 100 nm-es, TÉGLA építésű ingatlan, mely 2 éve nagyobb felújításon esett át, ahol is kicserélték: - a nyílászárókat (redőnyök), - új aljzatbeton kapott, - új fűtésrendszert alakítottak ki, - víz, -villanyvezetékeket cseréltek, - új csatorna rendszer lett kiépítve, - új burkolatokat kapott, - teljes festést, - teljes tető felújítást, szigeteléssel, - ház kívülről 10 cm szigetelést kapott, - új kerítés - új konyhát - új fürdőszobát. A felújítás a rezsiszámlában is tükröződik. Az ingatlan nettó 90 nm, mely előszoba, ahonnan nyílik az egyik szoba (25 m,), étkező és a mellékhelyiség, a másik ugyan olyan méretű szoba (25 nm) a fürdőből és a mellette lévő szobából is megközelíthető. A konyha az étkezőből nyílik, úgy mint a fürdőszoba is és a kamra (itt van a padlás feljáró is! A telek rendezett, egy garázs (21 nm), egy zárható tároló (10 nm) és egy fedett 10 nm-es rész is helyet kapott rajta, még egy autó parkolására biztosítva van, illetve a ház előtt több autó megállására van lehetőség. Az ingatlan előkertes, pihenésre, kis gazdálkodásra is kiváló, ha nem akar sok füvet nyírni! Az ingatlant a tulajdonosa a képen látható berendezésekkel együtt kívánja értékesíteni. Az ingatlan CSOK képes! Mielőtt döntene nézze meg! Minden ingatlanügyben segítünk! Hétvégén is hívhat!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 919 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 919 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY