Eladó ház Nyíregyháza, Sóstóhegy 160 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Sóstóhegy 160 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Sóstóhegy 160 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8111508
Referenciaszám: U0046489
Frissítve: 3 napja

Nyíregyháza eladó ikerház 5 szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
593 750 Ft/m²
160 m²
Alapterület
420 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 310 630 Ft
Második évtől
401 454 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eljött a pillanat, hogy valóra váltsd az álmod! Sóstóhegy szívében található ez a minőségi anyagokból kivitelezett új építésű ikerház. Amit az ingatlanról tudni érdemes: - Az ingatlan zsák utcában található - telek mérete 420 nm - Falazata: Poroterm 30 N + F Rapid okos tégla, magas hőszigetelésű falazat + 15 cm szigeteléssel ellátva - a ház két szintes, 160 nm alapterületű, melyben található 4 szoba, nappali-étkező-konyha, 2 fürdőszoba, külön álló WC, mosókonyha + 29 nm terasz - kétállásos garázs / 34 nm / - fűtése hőszivattyús / H tarifa / - klíma leállás előre kialakítva - a szobák erkéllyel rendelkeznek - 3 rétegű műanyag nyílászárók - Épített kerítés, térkövezés a vételár részét képezi - Az ár a teljes készültségi szintet tükrözi, melyet még a saját igényeire alakíthat! - Tóra néző panoráma!!! Te is megérdemled azt az elégedettséget, amit egy tökéletes otthon biztosít. Ahol a biztonság és a kényelem kéz a kézben jár, és ahol minden a helyén van. Éld át ezt az érzést! Képzeld el, ahogy Belesétálsz az új otthonodba, ahol minden a helyén van, és az igényeidnek megfelelő. Ahol a minőség és az elegancia ötvözete látható mindenhol. Amennyiben további kérdéseid lennének, vagy szeretnéd megnézni a házat, hívj bátran!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Izsoó Eszter Otthon Centrum - Nyíregyháza - Egyház utca 7 Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Izsoó Eszter Otthon Centrum - Nyíregyháza - Egyház utca 7 Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY