Eladó ház Nyíregyháza, Nyírszőlős 149 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Nyírszőlős 149 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Nyírszőlős 149 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8172992
Feltöltve: 2 napja

Nyíregyháza eladó ikerház 4 szobás: 97,5 millió Ft

97,5 millió Ft
654 362 Ft/m²
149 m²
Alapterület
813 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 318 805 Ft
Második évtől
412 019 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Álmai Otthona 2025 Tavaszán: Luxus, Kényelem és Energiatakarékosság egy helyen! Álmodozott már egy minden igényt kielégítő otthonról? Most itt a lehetőség, hogy valósággá váltsa álmait! 2025 tavaszi átadással kínáljuk ezt a lenyűgöző, 149 m²-es ingatlant, melynek ára mindössze 97.5 millió forint. A 774 m2 - es és a 813 m2 - es telken elhelyezkedő házak körbejárhatóak, így teljes szabadságot és intimitást biztosít családjának. Lokáció: Nyíregyháza Nyírszőlős városrészén található mindösszesen 1,5 km - re Sóstógyógyfürdőtől. Lakótér: Tágas és világos: 149 m²-es lakóterület. Korszerű építés: 30 cm-es Porotherm téglából épült falak. Modern fűtés: Bosch kondenzációs kazánról működő padlófűtés a ház minden helyiségében. A fürdőszobában törölközőszárítós radiátor gondoskodik a kényelemről. Klimatizált kényelem: Nappaliba felszerelt Daikin inverteres split klíma. Fenntarthatóság: 8 db 2.5 kW - os (ikerházanként) napelem gondoskodik az energiatakarékosságról. Külső és Belső Kialakítás: Kényelmes garázs: 37.5 m²-es, 2 állásos garázs, dupla fallal megépítve, ahol érintkezik a két ház, Hörmann elektromos kapuval szerelve. Elegáns terasz: Ideális hely a pihenésre és szórakozásra. Prémium burkolatok: A ház fehér Travertin mészkővel burkolva, de az igényeknek megfelelően választható. Minőségi szigetelés: Padlón 12 cm, homlokzaton 15 cm, a tetőn pedig 30 cm gyapot szigetelés biztosítja az optimális hőmérsékletet. Bramac cseréptető: Barna színben, tökéletes harmóniában a ház többi részével. Nyílászárók: 3 rétegű, dió színű ablakok, elektromos redőny előkészítéssel. Belső terek: Kerámia burkolatok a fürdőben, WC-ben és garázsban, vízálló meleg burkolatok a többi helyiségben, melyek mind választhatók. Felszereltség: Szaniterek, LED világítások, spotlámpák mozgásérzékelővel az udvaron, kád és épített zuhany a fürdőszobában. Külső Kialakítás és Kényelem: Beton kerítés: Fa hatású lemez betétekkel, a szomszédos ikerházzal közös részén is. Térkövezés: 1 méter széles térkő a ház körül, valamint a garázs előtt teljes szélességben. Elektromos autó töltés előkészítése: Gondoskodva az elektromos járművek tulajdonosainak kényelméről. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Az Ön álomotthona csak egy lépésre van. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és válassza ki elsőként, melyik ikerházrészben szeretné elképzelni a jövőjét, és költözzön be 2025 tavaszán ebbe a lenyűgöző ingatlanba, amely minden kényelmi és modern technológiai igénynek megfelel!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Terasz:
22 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázskertkapcsolatosjó beosztásúcsendesvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Görömbei Mária
+36 70 676 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Görömbei Mária
+36 70 676 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY