Eladó ház Nyíregyháza, Korányi-kertváros 142 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Korányi-kertváros 142 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Korányi-kertváros 142 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7926276
Referenciaszám: 198201005
Frissítve: 2 napja

Nyíregyháza eladó ikerház 4 szobás: 125 millió Ft

125 millió Ft
880 282 Ft/m²
142 m²
Alapterület
550 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 408 724 Ft
Második évtől
528 229 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üdvözöljük a Korányi-kertváros új építésű lakóparkjában, ahol a kényelem és a modern életstílus találkozik. Az A és B jelű épületek minden kényelmet és luxust biztosítanak az Ön számára és családjának. A következőkben bemutatjuk az exkluzív, belső szintes ikerházakat, melyek hamarosan elérhetőek lesznek. Ingatlanjellemzők: Elhelyezkedés: Nyíregyháza, Korányi-kertváros új építésű lakópark Típus: Belső szintes, iker jellegű családi ház A és B épületek Szobák: Amerikai-konyhás nappali + 4 szoba Kényelem: Dupla komfort, KNY-i tájolás Telek mérete: 550 m2 lakásonként Fűtés: Hőszivattyú, padlófűtés Átadás: 2024. év Ingatlanleírás: A földszinten: - Közlekedő - Szoba - Zuhanyzó+WC - Kamra - Amerikai-konyha nappalival - Kétállásos garázs Az emeleten: - Lépcső - Közlekedő - Fürdőszoba+WC - 3 szoba Kert és Terasz: Kertre néző földszinti terasz, ideális a szabadban eltöltött időhöz Panorámás teraszok a tetőn, ahol élvezheti a környék szépségét és a naplemente varázsát Egyedi Extrák: Modern fürdőszobák elegáns kialakítással Kiváló minőségű burkolatok és anyagok Energiahatékony hőszigetelés és nyílászárók Stílusos, ergonomikus kialakítás Finanszírozási lehetőségek: Hitelezési lehetőségek és támogatások elérhetőek Rugalmas fizetési feltételek Lépjen kapcsolatba velünk: Ha Ön is részese szeretne lenni ennek a luxus lakóközösségnek, és szeretné megtapasztalni a modern élet minden kényelmét, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a következő elérhetőségeken: Smile Ingatlaniroda  Telefon: +36 30 9839-036 E-mail: rrobi62@gmail.com Várjuk Önt, hogy személyesen is megtekinthesse az ingatlanokat és részletes információkat kapjon a projektünkkel kapcsolatban. A jövő otthona már most elérhető!      

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaduplakomfortosgarázsvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Reichert Róbert Smile Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 983 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Reichert Róbert Smile Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 983 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY