Eladó ház Nyíregyháza, Belváros 126 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Belváros 126 nm
Eladó ház Nyíregyháza, Belváros 126 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8171738
Feltöltve: 3 napja

Nyíregyháza eladó ikerház 4 szobás: 90 millió Ft

90 millió Ft
714 286 Ft/m²
126 m²
Alapterület
350 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 294 281 Ft
Második évtől
380 325 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyháza belvárosában jó adottságokkal rendelkező ikerház eladó ! Álmai otthonát keresi Nyíregyháza szívében? Most megtalálta! Eladó egy szintes ikerház a belvárosban, mely üres azonnal költözhető! Főbb jellemzők: -Földszint: 63 nm, -Emelet: 63 nm, -Teraszok összesen: kb 20 nm, -Garázs: 30 nm, -Filagória: 25 nm, -Kelet és nyugati fekvésű, -Tégla falazatú, szigetelt, -Műanyag nyílászárós, -Kettős fűtésrendszer gáz és vegyes, -Fúrt kút, -Klímás klíma, -Öntözőrendszer, - Kert kb 350nm-es. Ez a családi ikerház tágas terekkel és kiváló elrendezéssel rendelkezik, ideális nagyobb családok számára. A 63 nm-es földszinten és az ugyanekkora emeleten kényelmesen elfér az egész család. A teraszok összesen kb 20nm-en kínálnak pihenési és kikapcsolódási lehetőséget. A 30 nm-es garázs és a 25 nm-es filagória további kényelmet biztosítanak. Főbb előnyök: -Központi elhelyezkedés: Nyíregyháza belvárosában, közel minden fontos szolgáltatáshoz és létesítményhez. -Tágas életterek: Nagy alapterületű szobák és közösségi terek. -Kert és teraszok: Ideális hely a kikapcsolódásra és családi összejövetelekre. -Garázs és filagória: Kényelmes parkolási lehetőség és további szabadtéri használati lehetőségek. Ez a családi ikerház minden szempontból tökéletes választás lehet azok számára, akik a belvárosban keresnek egy otthonos és kényelmes ingatlant. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! További információkért és megtekintésért keressen minket bizalommal! Csere ingatlan számításba jöhet Nyíregyházán társasházi lakás, tégla falazatú,újabb építésű ! Várjuk a hívását !

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boczák József Jogos Otthon Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 330 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boczák József Jogos Otthon Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 330 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY