Eladó ház Nyáregyháza 82 nm
Eladó ház Nyáregyháza 82 nm
Eladó ház Nyáregyháza 82 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8136904
Referenciaszám: HZ082525
Frissítve: 11 napja

Nyáregyháza eladó ikerház 4 szobás: 54,7 millió Ft

54,7 millió Ft
661 427 Ft/m²
82 m²
Alapterület
411 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 158 753 Ft
Második évtől
216 652 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyáregyházán újépítésű társasházi lakás kivitelezőtől ELADÓ!A ház abszolút CSOK PLUSZ képes, minden követelménynek megfelel!Nyáregyházán csendes utcában közel a központhoz új építésű társasház ELADÓ!Egy telken két társasház épül, mind a két háznak külön kocsibeálló biztosított, illetve kapuval teljesen leválasztott.A ház beton alapra épült 10 cm lépésálló szigeteléssel rendelkezik.A falakat b 30-as porotherm téglából falazták, kívülről 18 cm szigetelést kapott + színezve van.Lábazaton 15 cm-es szigetelés.Az épület fafödémes Bramac héjazattal ellátva +30 cm tűzálló szigeteléssel ellátott.A ház hasznos alapterülete: 82,7 m2, melyből 3 külön nyíló szoba, egy tágas nappali, konyharésszel, 1 külön WC, 1 fürdőszoba káddal + zuhanyzófülkével, 1 háztartási helyiség lett kialakítva.Nyílászárók: Műanyag nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel redőnyözéssel +szúnyoghálóval ellátott.Beltéri ajtók fa nyílászárók. Fűtés:A fűtésről és melegvízről Gree hőszivattyú gondoskodik 8 kW-os osztott rendszerű.A meleget a helyiségekben padlófűtés adja le.Burkolatok: kőlap, fagyálló kőlap a teraszokon+ laminált parketta a szobákban.Jelenleg az építkezés 80 %-ban befejezett, de folyamatosan készül, várható befejezés július vége.Az ár a befejezett kulcsrakész állapotra vonatkozik!Kivitelezőm megbízható leinformálható cég számos referencia munkával rendelkezik.Nyáregyháza egy kisközség Magyarországon, Pest megyében, a Monori járásban. A közlekedés szempontjából a település az alábbi lehetőségekkel rendelkezik:Autóval: Nyáregyháza könnyen megközelíthető autóval, mivel közel helyezkedik el az M5-ös autópályához. Az autópályáról a legközelebbi lehajtó az Inárcsi lehajtó, ahonnan rövid úton el lehet jutni a községbe. A település belterületén többnyire jó minőségű, aszfaltozott utak találhatókA településen megtalálható iskola, óvoda, bölcsőde egyaránt!Amennyiben felketettem érdeklődését keressen bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
11,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Káplár Ildikó Duna House - Maglód Az iroda összes hirdetése
+36 30 468 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Káplár Ildikó Duna House - Maglód Az iroda összes hirdetése
+36 30 468 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY