Eladó ház Lajosmizse 140 nm
Eladó ház Lajosmizse 140 nm
Eladó ház Lajosmizse 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8170328
Referenciaszám: HZ016026
Frissítve: 1 napja

Lajosmizse eladó ikerház 3 szobás: 59,85 millió Ft

59,85 millió Ft
427 500 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1300 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 195 697 Ft
Második évtől
252 916 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lajosmizsén 1300 nm-es körbekerített, összközműves telken kínálok megvételre egy 140 nm-es gyönyörű családi ikerházat, ami garázskapcsolatos.A családi ház külön bejárattal rendelkezik. Az ingatlan földszinti részében található egy előtér, amerikai konyhás nappali ahonnan teraszra tudunk kimenni.A konyhából nyílik a kamra, folyosóról nyílik egy gardróbszoba, szoba, fürdőszoba, WC.Az emeleti részen található egy közlekedő, hálószoba, kettő kisebb szoba,és egy mosdó WC-vel.A lenti részen az ablakokon, alumínium automata redőnyök találhatók.A ház melegét gázcirkó biztosítja radiátorokon keresztül. A nappaliban padlófűtés és cserépkályha is található, amiben nem csak fűteni, hanem sütni is lehet.Az udvaron egy leválasztott kert is található, ami akár a konyhakerti növények termesztéséhez, vagy más gazdálkodáshoz kitűnő lehetőség.Az otthon egy békés, csendes környezetben, de közel a városközponthoz, ahol a bevásárlási lehetőség, mind a hivatalos ügyek intézése megtalálható.Budapesttől 65km-re,Kecskeméttől 20km-re található.Ha felkeltette érdeklődését ez a gyönyörű otthon, keressen bizalommal elérhetőségeimen!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Erkély:
25,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Melich Szilvia Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 378 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Melich Szilvia Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 378 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY