Eladó ház Kiskunlacháza 40 nm
Eladó ház Kiskunlacháza 40 nm
Eladó ház Kiskunlacháza 40 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8157573
Referenciaszám: H486797
Frissítve: 3 napja

Kiskunlacháza eladó ikerház 3 szobás: 18,8 millió Ft

18,8 millió Ft
470 000 Ft/m²
40 m²
Alapterület
724 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiskunlacháza üdülőövezetében eladó egy 80-as években épült tégla ikerház! Az épület jelenleg felújítás alatt van, magas minőségű, műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, minden vezeték (villany, víz, csatorna) cserélve lett! A földszinti nappali - konyha - fürdőszoba 40 nm alapterületű, a tetőtérben két szoba és egy fürdőszoba vár kialakításra. A telekrész 360 nm, szabályos téglalap alakú, 300 méterre a Dunától! A környék nagyon csendes, madárcsicsergős, viszont aszfaltos úton 10 perc alatt akár Kiskunlacháza akár Ráckeve belvárosában lehetünk, ahol minden megtalálható! Bevásárlás, közvetlen vízparti iskola, gimnázium, óvoda, sétány, csónakos piac, szabadstrand kajak, kenu és SUP kölcsönzővel, gyönyörű horgász és kirándulóhelyek, mindez 45 perc autóútra Budapesttől! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ujhelyiné Faragó Ilona Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ujhelyiné Faragó Ilona Otthon Centrum - Ráckeve Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY