Eladó ház Inárcs 94 nm
Eladó ház Inárcs 94 nm
Eladó ház Inárcs 94 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7717453
Referenciaszám: HZ051965
Frissítve: 2 hónapja

Inárcs eladó ikerház 4 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
690 426 Ft/m²
94 m²
Alapterület
450 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Otthon kulcsrakészen, Inárcs szívéből! Inárcs kiváló részéről kerül most meghirdetésre, két darab ikerház fél, melyből a szerencsés első vásárló  kiválaszthatja, hogy melyik 94nm-es háznak szeretne boldog tulajdonosa lenni. A szolgalmi útról megközelíthető "hátsó" résznek, mely több privát kertrészt kínál, vagy az utcafrontral nyíló délnyugati tájolású mindig napfényes ingatlannak. A telkek mérete egyenként 450-450nm. Sötétszürke tetőcseréppel kerül fedésre, 20cm kőzetgyapot szigetelés megy a födémre és 10cm hungarocell szigetelés kerül a falakra a kiváló hőmérséklet megtartása és energetikai minősítés érdekében, így garantáltan alacsony lesz a rezsi. Kialakításra került a tágas amerikai konyhás nappaliban egy kémény, melyre igény szerint kandalló rácsatlakoztatható, de a padlót melegítő modern kondenzációs gázkazán, illetve a klíma a vételár részét képzi. Igény esetén kérhető hőszivattyú is az ingatlanokhoz.A burkolatokat 5000Ft/nm-ig finanszírozza a kivitelező. A hirdetésben kész házról megjelenő képek referencia fotók! Amennyiben hitelre lenne szüksége, kiváló, szakmailag felkészült kollégánkkal a Credipasstól Ingyenes és Bankfüggetlen szaktanácsadás keretén belül biztosan megtalálják a lehető legkedvezőbb, személyre szabott konstrukciót.További kérdés esetén állok szíves rendelkezésükre a megadott elérhetőségek bármelyikén.Köszönöm, hogy elolvasta! Szép napot!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Erkély:
18,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hortobágyi Zsuzsanna Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 30 670 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hortobágyi Zsuzsanna Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 30 670 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY