Eladó ház Győrzámoly 97 nm
Eladó ház Győrzámoly 97 nm
Eladó ház Győrzámoly 97 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8070007
Referenciaszám: 196400583
Frissítve: 20 napja

Győrzámoly eladó ikerház 4 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
669 072 Ft/m²
97 m²
Alapterület
861 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új építésű, kulcsrakész ház eladó! Győrtől pár perces autóútra, Győrzámoly központjában új építésű 96,89 nm-es ikerház 861 nm-es telekrészen kulcsrakész állapotban eladó. Nincs közös fal!  A kiváló elosztású házban amerikai konyhás nappali, 3 szoba, fürdőszoba WC-vel, külön WC, háztartási helyiség, gardrób, kamra, közlekedő, előtér található. A nappaliból elérhető 14,90 nm-es terasz. A házhoz pergolával fedett gépkocsibeálló tartozik. A ház belső elrendezése készültségi fokhoz mérten még változtatható. A ház 30-as falazóelemből, 15 cm-es homlokzati szigeteléssel, 3 rétegű műanyag nyílászárókkal kerül kivitelezésre. Az ingatlan fűtését és melegvíz ellátását kondenzációs kazán biztosítja, a hűtésről 2 db klíma gondoskodik. Felár ellenében hőszivattyús fűtés, kerti csap, riasztó előkészítés, térkövezés kérhető. Kulcsrakész átadás várható ideje: 2025 tavasza Az ingatlan kulcsrakész ára: 64.900.000 Ft. Az ár tartalmazza a telek árát is. Ha Győr közelében szeretne élni, ez a ház Önre vár! Bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal. Hétköznap és hétvégén is várom hívását! Díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornahőszigeteltklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Neizer Éva Trendi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 886 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Neizer Éva Trendi Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 886 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY