Eladó ház Gödöllő, Fenyves 108 nm
Eladó ház Gödöllő, Fenyves 108 nm
Eladó ház Gödöllő, Fenyves 108 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7922603
Referenciaszám: 245_gyf
Frissítve: 27 napja

Gödöllő eladó ikerház 4 szobás: 105 millió Ft

105 millió Ft
972 222 Ft/m²
108 m²
Alapterület
400 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 343 328 Ft
Második évtől
443 712 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gödöllő kiemelkedő városrészén, Fenyvesen eladásra kínálok egy 400 nm-es telken elhelyezkedő 116 nm-es alapterületű okos ikerházat. Műszaki paraméterei A ház 2006-ban épült sáv alapra, 30 PHT téglából, 5 cm a szigetelése, 2 rétegű thermo műanyag nyílászárók, betoncserép tetőfedés. Elsődleges fűtése gázkazán a hő leadás lapradiátor, másodlagos fűtés cserépkályha, ami a nappali ékköve és nem mellesleg a szezon elején lett újrarakva. Elektromos redőnyök a ház minden ablakán és egyes ablak szúnyoghálóval felszerelt, szintén elektromos garázs ajtó. Kamera a ház külső és belső részén is. Az elektromos berendezéseket mind hangvezérlésre vagy applikáción keresztül lehet irányítani, beleértve a világítást, öntözőt és a fűtést is. A konyhát pár éve teljesen felújították, mivel nyári konyha is van ezért szinte alig használták. Beépített konyhaszekrénybe sütő, tűzhely, mikró, mosogatógép és hűtőszekrény található. A tető beépíthető. Helyiségek: Előszoba 3 nm Amerikai konyhás nappali 40 nm Szülői háló 9,92 nm Fürdőszoba + mellékhelyiség 6,82 nm Mellékhelyiség 1,25 nm Közlekedő 4,69 nm Háló 12,36 nm Háló 12,36 nm Garázs 16 nm Az ingatlan D-i tájolású. Az ikrek a garázsnál lettek össze építve. A fedett teraszra nyári konyhát alakítottak ki, ami nagyon jó megoldás, ha valaki jobban szeret a szabadban főzni/sütni, de kerti partiknál is nagyon praktikus, mint a kőből kirakott tűzrakó, ami a terasz előtt található. Az udvaron belül fatároló és motortároló is van, kertbe gyeptéglát telepítettek, öntözőrendszer gondoskodik arról, hogy mindig megfelelő vízhez jusson és szép zöld maradjon. A garázsba 1, udvarba 2 és a ház előtt 2 gépjárműnek van parkolási lehetőség. Fenyves Gödöllő Rózsadombja, a háztól gyalogosan 5 perc Spar, Pepco, Jysk. Az ingatlan előtt kis erdős rész található ahova szívesen járnak az ott lakók kutyát sétáltatni, futni vagy biciklizni. YouTube video neve: Gödöllő Fenyves Irányár: 105. M Ft Az ingatlan 1/1-es tehermentes, rugalmasan megtekinthető. Várom a hívását, ha nem tudnám felvenni a telefont vissza hívom. Irodánk ingyenes hitelügyintézésben tud segíteni ezen felül kiváló jogászt tudunk ajánlani.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortossaját parkolójó közlekedésűvilágosamerikai konyhaétkezőterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kómár-Benke Nikoletta Smaragdliget Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 396 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kómár-Benke Nikoletta Smaragdliget Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 396 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY