Eladó ház Göd, Alsógöd 202 nm
Eladó ház Göd, Alsógöd 202 nm
Eladó ház Göd, Alsógöd 202 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7971516
Referenciaszám: 76-5625
Frissítve: ma

Göd eladó ikerház 5 szobás: 125 millió Ft

125 millió Ft
618 812 Ft/m²
202 m²
Alapterület
430 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 408 724 Ft
Második évtől
528 229 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kellemes környezetben, Alsógöd kedvelt részén 430 nm-es saroktelken 190 nm-es ikerház eladó A földszinthez és a tetőtérhez is tartozik egy 12,5 nm-es terasz. Az ingatlan főbb jellemzői: - 1991-ben épült ytong téglából - Tartozik hozzá egy 25 nm-es garázs - Műanyag ablakok, melyek mindössze 2 éve lettek lecserélve, így modern és energiatakarékos megoldást biztosítanak. - Kombi gázkazán biztosítja a fűtést és melegvíz ellátást. - 3 éve vegyestüzelésű kazán is rendelkezésre áll. - Padlófűtés biztosítja a kényelmes hőleadást az egész házban. - A falakon 5 cm vastag szigetelés található, ami ideális hőszigetelést biztosít, és segít csökkenteni az energiaköltségeket. - A kertben egy kis 16 nm-es tároló található, mely ideális tárolóhelyet biztosít kerti szerszámoknak vagy hobbi tevékenységeknek. A közelben található a vasútállomás, mindössze 10-15 perc sétára. Ha Ön Alsógödön szeretne otthont teremteni egy családi házban, amely kényelmes, modern és gondosan karbantartott, ez az ingatlan Önnek való! A ház vásárlásához kapcsolódó hitelügyintézésben, ügyvédi szolgáltatásban is készséggel tudunk segíteni! Információért és megtekintésért várom hívását! Ha esetleg még nem sikerült eladni ingatlanát, kedvezményes feltételekkel vállalom annak értékesítését!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
1991
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfort nélküligarázserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Albert Balla Ingatlan - Dunakeszi és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 70 682 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Albert Balla Ingatlan - Dunakeszi és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 70 682 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY