Eladó ház Fehérvárcsurgó 105 nm
Eladó ház Fehérvárcsurgó 105 nm
Eladó ház Fehérvárcsurgó 105 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8028152
Frissítve: 26 napja

Fehérvárcsurgó eladó ikerház 5 szobás: 59,5 millió Ft

59,5 millió Ft
566 667 Ft/m²
105 m²
Alapterület
350 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez a kivételes ikerház mindenre kiterjedő kényelmet nyújt az Ön és családja számára. Fehérvárcsurgó, mindössze 15 perc autóútra Székesfehérvártól, festői kis község, mely a Gaja-patak mellett bújik meg. Az ingatlanra igényelhető CSOK Plusz (CSOK +) hitel, valamint széleskörű finanszírozási lehetőségek állnak rendelkezésre! 105 m2 két szinten, maximális térkihasználással és praktikus elrendezéssel, 350 m2-es telken. Földszint: 1 hálószoba, 1 amerikai konyhás nappali, 1 fürdő, 1 külön WC, 1 közlekedő és 1 előtér, valamint egy 41 m2-es és egy 14m2-es terasz. Emelet: 3 hálószoba, 1 fürdő + WC, 1 közlekedő és egy 24 m2-es erkély. Egyedi víz- és csatornahálózat, valamint levegő-víz rendszerű hőszivattyús fűtés 8,5 kW teljesítménnyel, ami optimális komfortot és energiahatékonyságot biztosít. Padlófűtés, mely egyenletes hőeloszlást garantál az egész otthonban. Medence építés, igény szerint. Szakszerű kivitelezés és minőségi anyagok, amelyek garantálják az ingatlan hosszú távú élettartamát és értékét. 2 db térkövezett kocsibeálló, melyek kényelmes parkolást biztosítanak. Elektromos redőny rejtett tokkal és szúnyoghálóval, ami még kényelmesebbé teszi az otthont. Kamera- és riasztó előkészítés, locsolórendszer és parkosítás lehetősége, hogy az ingatlan még biztonságosabbá és kényelmesebbé váljon. Portaszolgálat, amely biztosítja a lakóparkban élők nyugalmát és biztonságát. Ez az otthon tökéletes választás mindazok számára, akik magas minőségű életstílust keresnek, miközben a természet közelségében élveznék a mindennapokat. Tervezett műszaki átadás: 2024.IV.negyedév Bővebb információ akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
24 m²
Terasz:
55 m²
Energetikai besorolás:
A+
Napelem:
Nincs
villanyvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertkertkapcsolatosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosmedenceamerikai konyhaerkélyteraszbútorozatlanhőszigeteltriasztóredőnyszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 776 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 776 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY