Eladó ház Esztergom 49 nm
Eladó ház Esztergom 49 nm
Eladó ház Esztergom 49 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8149971
Referenciaszám: HZ037026
Frissítve: ma

Esztergom eladó ikerház 2 szobás: 26,9 millió Ft

26,9 millió Ft
548 980 Ft/m²
49 m²
Alapterület
174 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 957 Ft
Második évtől
113 675 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ FELÚJÍTOTT INGATLAN ESZTERGOM-KERTVÁROSBAN!Eladóvá vált egy 49 nm-es szuper kis felújított ingatlan Esztergom -kertvárosban a Blaha Lujza utcában.Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik nyugodt, de mégis mindenhez közel eső helyen szeretnének élni. Akár családok számára, akik a közeli oktatási intézményeket értékelik, akár fiatal pároknak vagy idősebbeknek, akik a strand közelségét kedvelik. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy otthonra leljen Esztergom-kertvárosban. A lakás fényviszonyai nagyon jók, ami azt jelenti, hogy a nappaliban és a szobában a napfény által  mindig világos és barátságos marad. A téglaépítés is hozzáad az ingatlan értékéhez, hiszen ez a szerkezet nem csak időtálló, hanem kiváló hő- és hangszigetelést is biztosít, ami nyugodt és energiatakarékos otthoni életet garantál a jövőbeni tulajdonosok számára. Az ingatlan per és tehermentes, nem lakják, így akár a vételár kifizetése után azonnal költözhető! Az udvar térkövezett, 2 személyautó számára is van hely az udvarban, de a ház előtt is van lehetőség parkolni, amennyiben arra van igény.Az ingatlan piaci árnak megfelelő vétel,  mindössze 26 900 000 forintos áron! Ez a kis barátságos otthon nem csak az által kínál különleges értéket, hogy közel helyezkedik el a strandhoz, hanem az iskolák, óvodák és a különféle boltok szomszédsága is garantálja a kényelmes mindennapokat. A közlekedést illetően is előnyös helyen van, hiszen a vasútállomás és a buszmegálló is csak egy rövid sétára található.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Antal Georgina Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 70 607 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Antal Georgina Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 70 607 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY