Eladó ház Ercsi 93 nm
Eladó ház Ercsi 93 nm
Eladó ház Ercsi 93 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8120643
Referenciaszám: HZ027679
Frissítve: 1 napja

Ercsi eladó ikerház 3 szobás: 61,9 millió Ft

61,9 millió Ft
665 591 Ft/m²
93 m²
Alapterület
450 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 400 Ft
Második évtől
261 579 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HŐSZIVATTYÚS IKERHÁZ EXTRÁKKAL ERCSI CSENDES NYUGODT RÉSZÉN!Eladó Ercsi élhető részén egy 2 szoba + amerikai konyhás nappalis ikerház fél. Az építkezés folyamatos, jelenleg szerkezetkész állapotnál tart.Nettó 86nm  lakótér + 15nm terasz!Falazata Ytong 10 cm-es homlokzati szigeteléssel.Fűtése hőszivattyúról megoldott padlófűtéssel, de az ingatlan kap még 2 db hűtő-fűtö klímát is pluszba.A hozzá tartozó telek területe 450 nm.Elosztása:- 2 szoba + napfényes amerikai konyhás nappali teraszkapcsolattal- fürdőszoba wc-vel- külön mellékhelyiség- közlekedő- előtér- háztartási helyiségPár műszaki adat:- YTONG szerkezet- 10cm-es homlokzati szigetelés- tetőben 30cm-es szigetelés - fafödém beton cserépfedéssel- 8kW Fischer hőszivattyú padlófűtéssel + 2 db klíma- 3 rétegű műanyag nyílászárók- vasbeton sávalap- villany 3x25A- parkolás udvaron belül megoldottExtrák:- elektromos redőnyök- szúnyogháló- minőségi olasz burkolatok- minőségi beltéri ajtók- csillárok, lámpák a vételár részét képezik- kialakított médiafal- minőségi szaniterek, csapok- konyha megbeszélés kérdéseAz ikerház mindkét fele eladó még jelenleg, a képek között a jelen hirdetés a még burkolás alatt álló felet takarja. A másik fél már elkészült, 3 szoba + nappalival. A tulajdonos minőségi olasz burkolatokat használ.Pár percre a közelben minden megtalálható és elérhető. Bevásárlási lehetőségek, vasút, buszmegálló, 6-os út, M6 stb.További információkért vagy megtekintéssel kapcsolatban keressen nyugodtan!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
14,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szeifried Éva Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 30 867 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szeifried Éva Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 30 867 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY