Eladó ház Ercsi 93 nm
Eladó ház Ercsi 93 nm
Eladó ház Ercsi 93 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8118288
Referenciaszám: M279020
Frissítve: 1 napja

Ercsi eladó ikerház 4 szobás: 61,9 millió Ft

61,9 millió Ft
661 325 Ft/m²
93 m²
Alapterület
400 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 400 Ft
Második évtől
261 579 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Ercsi kertvárosi részén ÚJ ÉPÍTÉSŰ, egyszintes, MINŐSÉGI ALAPANYAGOKBÓL készült ikerház-fél!!! Az ikerház aszfaltozott, CSENDES, NYUGODT, kisforgalmú utcában található, a telek mérete 400m2. Hasznos alapterülete 93,6 m2, mely lakóterében egy délkeleti tájolású amerikai konyhás nappali, kamra, három külön bejáratú szoba, közlekedő, 1 fürdőszoba+WC, 1 toalett, gépészeti helység és egy 13m2-es terasz található. Parkolásra a ház oldalában található nyílt kocsibeállóban van lehetőség. Műszaki információk: - 30 cm-es YTONG tégla főfalazat, YTONG Pve 10cm-es tégla válaszfalak - födém 15 cm vastagságú fa gerendás , antracit színű betoncserépfedéssel - födémek hőszigetelése 25 cm vastagságban szálas hőszigetelés - a tégla falazatokon monolit vasbetonkoszorú, statikai minőségű betonból és vasalással - külső nyílászárók műanyag 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel - padló rétegrendben 12 cm vastag lépésálló hőszigetelés - a homlokzati falak 10 cm vastagságú Dryvit hőszigetelést kaptak - a külső vakolat vízhatlanos műgyantás festékkel ellátott - 3 fázisú villanyhálózat - elektromos redőny, szúnyogháló minden külső nyílászárón - Bauknecht típusú hűtő-fűtő klíma - Mennyezeti hűtésrendszer a nappaliban - Fischer márkájú 8kw-os hőszivattyú 200 literes víztartállyal - A bejárati ajtó öt ponton záródó biztonsági zárral, biztonsági lánccal és ajtószámmal készül A beltéri ajtók és hideg és melegburkolatok minőségi alapanyagból készültek. A vételár tartalmazza a viágítótesteket, hideg-melegburkolatokat, szanitereket, konyhabútort (beépített gépek nélkül), kertrendezést, füvesítést és a terasz burkolását is, továbbá a kiépített kamerarendszert. Jelenleg még mindkét ikerház fél megvásárolható! Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik: közelben számos bolt, étterem, óvoda, sportolási lehetőség, gyógyszertár található. Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az Ön szép OTTHONA! Ebben segítünk INGYENESEN és EXTRA GYORSAN a CSOK PLUSZ és Babaváró gyors intézésével és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel, mely kifejezetten erre az ingatlanra szól. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell. Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen. Bármikor hívhat, még hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2024
Terasz:
12,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágosteraszklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Birkás Dóra Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 401 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Birkás Dóra Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 401 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY