Eladó ház Dunaharaszti 157 nm
Eladó ház Dunaharaszti 157 nm
Eladó ház Dunaharaszti 157 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7778419
Referenciaszám: 7854_leebesfia
Frissítve: 2 hónapja

Dunaharaszti eladó ikerház 4 szobás: 146 millió Ft

146 millió Ft
929 936 Ft/m²
157 m²
Alapterület
520 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 477 389 Ft
Második évtől
616 971 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dunaharasztiban a DH Lake luxus lakóparkban megvételre kínálunk egy újonnan épülő ikerházat. Az ingatlan legmagasabb minőségben, 30-as Porotherm téglából épül,15 cm EPS külső szigeteléssel. 5 légkamrás, 3 rétegű ablaküvegekkel szerelt műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre, alumínium külső párkányokkal, rejtett redőnytokkal, távirányítással ellátott elektromos alumínium redőnyökkel (hálószobákban). A fűtés hőszivattyús (levegős) rendszerű, mely biztosítja a padló fűtést és a mennyezeti hűtést és a melegvíz ellátást egyaránt. Fűtött garázst tartalmaz a ház 1 autó számára, illetve 1 autó számára udvari parkoló lesz kialakítva. Az ikerházban 2db lakás kerül kialakításra. "A" lakás: 161,6m2 ára: 149 Mft "B" lakás: 157,2m2 ára: 146 Mft A beruházó számos referenciával rendelkezik akár itt, a lakóparkban felépített ingatlanokkal, melyet megtekinthetnek az érdeklődők. A lakópark teljesen körbekerített, zárt, portaszolgálattal, beléptetőrendszerrel ellátott. Homokos strand, modern játszótér, a tó körül kivilágított futópálya ugyanúgy a lakók rendelkezésére áll, mint a kondi park, teniszpálya, focipálya. Kizárólag az itt lakók privilégiuma a horgászási lehetőség. Nyári szezonban pedig működik a wakeboard pálya. Helyben olasz jellegű étterem működik. A lakóparktól sétányi távolságra találhatóak bevásárlóközpontok (TESCO, ALDI, LIDL), Dunaharaszti belvárosa 5perces távolságban van (óvodákkal, iskolákkal, közintézményekkel). CSOK, hitel, 5%-os ÁFA, illetékmentesség igénybe vehető. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosamerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Osadcow Gergely Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 990 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Osadcow Gergely Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 990 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY