Eladó ház Doba 63 nm
Eladó ház Doba 63 nm
Eladó ház Doba 63 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8145380
Frissítve: 26 napja

Doba eladó ikerház 1+1 fél szobás: 17,9 millió Ft

17,9 millió Ft
284 127 Ft/m²
63 m²
Alapterület
420 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 58 529 Ft
Második évtől
75 642 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok egy kis családi házat a Somló-hegy közvetlen közelében. Az ország legkisebb borvidékének jól ismert és kedvelt települése Doba, ennek egy mellékutcájában található ez a házikó. A terület és a ház is egy korábbi nagyobb ingatlan megosztásával keletkezett, ennek eredményeként egy 420 m2-es telekről és rajta egy 63 m2-es lakóterű ikerház részről van szó. Két helyrajzi számot foglal magában, a kisebbik korábban szolgalmi út volt, most "kivett út"-ként szerepel, a nagyobbik pedig "kivett lakóház és udvar" megnevezésű. A ház építése a 40-es évekre tehető, vastag kő tatrtófalakkal, tégla válaszfalakkal, illetve a később hozzáépített előtérnek is téglafalai vannak. Szerkezete stabil, a tetőszerkezet 2010-ben lett megerősítve, a héjazat, csatorna pedig cserélve. A vízvezeték is fel lett újítva. Utcafronti négy ablaka hagyományos, jól záródik, redőnnyel ellátott. A szobák hajópadlóval burkoltak, a többi helyiség járólapos. Az ingatlan a gáz kivételével minden közművel rendelkezik, de a gázvezeték gerince is az utcában van. Fűtés a konyhában és a nagyszobában elhelyezett kályhákkal történik, a fürdőszobáé elektromos rásegítéssel. A melegvizet bojler szolgáltatja. Az udvaron több melléképület található, részben füvesített, konyhakerti rész is van magaságyásokkal. Kerti csap, illetve fúrt kút könnyíti a kertészkedést. További felújítással, módosítással ki-ki saját igényei, elképzelése szerint alakíthatja. Az ingatlan tehermentes, egy tulajdonosa van. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, megnézné azt, keressen a megadott elérhetőségen.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanyvízcsatornakomfortoskocsibeállókertkapcsolatoscsendesvízórásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ludvai József OTP Ingatlanpont Ajka Az iroda összes hirdetése
+36 20 935 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ludvai József OTP Ingatlanpont Ajka Az iroda összes hirdetése
+36 20 935 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY