Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budafok 204 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budafok 204 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budafok 204 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8169349
Referenciaszám: H486942
Frissítve: 3 napja

Budapest XXII. kerület eladó ikerház 5 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
636 765 Ft/m²
204 m²
Alapterület
348 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 424 746 Ft
Második évtől
548 936 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
22.kerület Budafok Campona fölötti részén a Háros utcából nyíló, szép, csendes utcában, hangulatos, 3 szintes ikerházfél, nagy terasszal, 348 m2-es intim kerttel. Jelenleg 2 nappalival, 3 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, de alakítható. Az ingatlan jó állapotú, de korszerűsítést igényel. Tágas terek, remek elrendezés jellemzik, a nettó 204 m2-en. A tetőszerkezet bramac cseréppel van borítva, amire 4.51 kWp teljesítményű (inverter: 5 kWp) háztartási kis erőműhöz tartozó napelemeket helyeztek fel. 9 évig éves Saldo elszámolás érvényesíthető, így a háztartás éves villanyszámlája, akár nullára redukálható. Az ingatlant hosszú ideje bérlők lakják, lehetőség szerint maradnának. Az ikerház jogi formája osztatlan közös tulajdon ügyvédi megosztással. A házról: Télikertből lépünk be a földszinti előszobába, ahonnan minden helység nyílik. *ablakos, tágas konyha-étkező *impozáns, kényelmes méretű nappali, kandallóval *az egyik teraszból alakítottak ki ezen a szinten egy hálószobát, ami igény szerint vissza is alakítható *a földszinti fürdőszobában egy szauna is van *kamra *lejárat a garázshoz és a tárolókhoz *széles, nyitott lépcső az emeletre *az emelet jól alakítható, itt egy nappaliba érkezünk, ahonnan nyílnak a helységek, és akár további szobák is leválaszthatók *2 hálószoba *kádas fürdőszoba *külön wc-mosdó *beépített szekrények *klíma *lépcső a tetőtérbe *az alagsorban tároló, mosókonyha, kazánház és egy 3 állásos garázs van *a kellemes méretű teraszról érkezünk az intim zöld fás kertbe A Háros utcában többféle buszjárattal lehet közlekedni. Megálló 2-3 perc séta távolságra. A Capona Bevásárlóközpont 5 perc autóval, vagy busszal.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1993
Terasz:
24 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukácsi Mária Otthon Centrum - I. kerület - Krisztina körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lukácsi Mária Otthon Centrum - I. kerület - Krisztina körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY