Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budafok 125 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budafok 125 nm
Eladó ház Budapest XXII. kerület, Budafok 125 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8162040
Referenciaszám: M279368-4680793
Frissítve: 2 napja

Budapest XXII. kerület eladó ikerház 4+1 fél szobás: 158,9 millió Ft

158,9 millió Ft
1 271 200 Ft/m²
125 m²
Alapterület
350 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 519 570 Ft
Második évtől
671 485 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XXII. KERÜLET - BUDAFOK - GÁDOR UTCA KÖZELÉBEN Eladó Budafok közkedvelt részén egy 143 nm-es kétszintes ikerház fele. Az ingatlan 2021-ben teljeskörű felújításon esett át (nyílászáró, fűtésrendszer, villanyvezeték, burkolatok, szaniterek cseréje, a ház szigetelése/színezése) továbbá 54 nm plusz területtel bővült. A házba lépve az előszobába érkezünk, ahonnan a földszinti fürdőszoba nyílik. Tovább haladva az amerikai konyhás nappaliba jutunk, mely központi része lehet a mindennapoknak, mert a terek tágassága lehetőséget biztosít, hogy együtt legyen a család. A konyhában Bosch márkájú beépített gépek találhatóak, melyek a vételár részét képzik. A délnyugati fekvésnek és a hatalmas ablakoknak köszönhetően nagyon világos és napfényes ez a helyiség. Innen a terasz is azonnal elérhető, mely igény szerint könnyen téliesíthető, mert a padlófűtés itt is kiépítésre került. Az emeleten 3 szoba (jelenleg 2 gyermekszoba és egy szülői hálószoba), 1 félszoba (jelenleg dolgozószoba), 1 gardrób helyiség, 1 kádas fürdőszoba mosókonyhával és egy 10 nm-es erkély található, ami összesen 71 négyzetméter. A kert körülbelül 380 négyzetméter, amit folyamatosan karban tartott, de igény szerint tovább alakítható. Az udvarhoz egy térkövezett, elektromos kapuval felszerelt kocsibeálló tartozik, ahol akár 4 autó is elfér. A tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően az épület energiatakarékos, alacsony fenntartási költségekkel rendelkezik. Az ingatlan saját célra épült, ami a beépített anyagok, szerkezeti és gépészeti konstrukciók tekintetében is kiváló minőséget képvisel. Minden szobában laminált parketta, a konyhában, az előtérben és a nappaliban minőségi vinyl padló, a fürdő helységekben pedig kő burkolat van. A melegvíz, illetve a ház hűtése/fűtése Daikin hőszivattyúval megoldott, a hőleadás padlón, mennyezeten keresztül történik minden helyiségben. A 3 rétegű nyílászárók kiváló minőségűek, melyek elektromos redőnnyel vannak felszerelve. A padlástér szintén burkolt, így egy plusz pakolási lehetőséget biztosít. A házban riasztó- és kamerarendszer van kiépítve, mely együttes használata hatékony megoldást nyújthat a betörések és más veszélyek ellen. Amennyiben itt képzeli el új otthonát, keressen bizalommal. *Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kéki Mónika OTPip - Budapest IX. kerület Üllői út - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kéki Mónika OTPip - Budapest IX. kerület Üllői út - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY