Eladó ház Budapest XVIII. kerület 140 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 140 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 140 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8169984
Referenciaszám: 319459
Frissítve: 1 napja

Budapest XVIII. kerület eladó ikerház 5 szobás: 124,9 millió Ft

124,9 millió Ft
892 143 Ft/m²
140 m²
Alapterület
375 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 408 397 Ft
Második évtől
527 806 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok a XVIII. Kerületben, Ganzkertváros új parcellázású utcájában egy belső kétszintes, azonnal költözhető újépítésű ikerház jobb oldalát. A 140 négyzetméteres, amerikai konyhás nappali + 4 hálószóbával rendelkező modern ingatlanhoz tartozik egy 30 négyzetméteres garázs és 375 négyzetméteres telekrész. XVIII. Kerület, Pestszentlőrinc, kedvelt részén a Ganzkertváros egy új utcájában, új építésű házak környezetében épült meg ez a modern, mai kornak megfelelő műszaki tartalmú, jó elosztású családi ikerház, melyből már csak a B jelzésű lakás elérhető. A földszinten a világos 30 négyzetméteres amerikai konyhás nappali mellett helyett kapott egy wc+zuhanyzó helyiség, előszoba, valamint a lépcső alatt egy tároló került kialakításra, továbbá ehhez a szinthez kapcsolódik a hatalmas 30 négyzetméteres garázs is, melynek a vége külön tárolóként is funkcionál. Az emeleten 4 külön bejáratú hálószoba és egy fürdőszoba található. Az ingatlant jól átgondolt tervezés, logikus elrendezés, letisztult terek jellemzik. 100% készültségi állapotban van, azonnal birtokba vehető. Műszaki tartalom: 30-as Porotherm főfalak 10-es válaszfalak 10-es Dryvit homlokzati szigetelés 3 rétegű hang és hőszigetelt műanyag nyílászárók Fűtés: Infra film fűtés Melegvíz ellátás: Villanybojler 5 KW-os napelem rendszer Minden helyiség tartalmaz egy db dekorfóliás MDF válaszfalajtót. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a közelben bevásárlási lehetőségek, iskolák, óvodák, minden kiszolgáló egység megtalálható. Ajánlom ezt az ingatlant olyan kis és nagycsaládosok, családalapítás előtt állók számára, akik Budapesten nyugodt kertvárosi környezetben képzelik el az otthonukat, ahol mind az infrastruktúra mind a közlekedés kielégítő. Az ingatlan kivitelezője cég, kamattámogatott hitel, csok plusz, illetékmentesség, babaváró támogatás igénybevehető, irodánk készségesen segít ezek intézésében. Keressen bizalommal a hét bármely napján, ha felkeltette az érdeklődését, bővebb műszaki tartalomért, illetve további kérdések esetén. Az ingatlan irányára: 124,9 millió forint. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Tulajdonságok

Típus:
Szintek száma:
2
Állapot:
Fűtés:
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosgarázsamerikai konyhaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bajzák Gergely Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 308 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bajzák Gergely Fodor Ingatlanközvetítő Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 308 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY