Eladó ház Budapest XVII. kerület 180 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület 180 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület 180 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8116529
Referenciaszám: 22-5814
Frissítve: ma

Budapest XVII. kerület eladó ikerház 5 szobás: 99,5 millió Ft

99,5 millió Ft
552 778 Ft/m²
180 m²
Alapterület
546 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 325 344 Ft
Második évtől
420 470 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
RÁKOSCSABÁN IKERHÁZ ELADÓ ! A XVII. ker.-ben Naplástóhoz közel, csendes utcában 1986-ban épült és 2003.-ban felújított tégla építésű ikerházfél eladó. Az épület 180 nm-es és 550 nm-es összközműves telek tartozik hozzá. Eredetileg földszint, emelet és szuteréngarázs tartozott hozzá. 2003.-ban a tetőtér is be lett építve, A földszinten nappali, konyha, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, előszoba és 10 nm-es terasz található. Az emeleten 2 különnyíló szoba,melyből az egyikhez egy tágas erkély tartozik, kádas fürdőszoba WC-vel és előszoba található. A tetőtérben 3 különnyíló félszoba és egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel kapott helyet. A pince szinten egy 3 gk parkolására alkalmas garázs található. Az épület karbantartott, jó állapotú. 2003.-ban cserélve lettek a villanyvezetékek, vízvezetékek, fűtéscsövek , radiátorok, ekkor történt az ablakok cseréje. Hő és hangszigetelő műanyag ablakok lettek beépítve,redőnnyel és szúnyoghálóval. A bejárati ajtót is biztonsági ajtóra cserélték. A burkolatok cseréjére is ekkor került sor. 2022.-ben a földszinti fürdőszoba felújítása, 2023.-ban a teljes ház belső festése és a garázsajtó cseréje történt meg. A ház melegéről 2 cirkókazán gondoskodik és használható egy vegyestüzelésű kazán is igény esetén. A melegvízellátást is a cirkókazán biztosítja. A kert gondozása is gazdaságos, mellékvízmérő lett felszerelve. Az ingatlan osztatlan közös tulajdon,ügyvédi megosztási szerződéssel. Az ikerház másik fele is eladó,így befektetőknek, többlakásos társasház kialakítására is alkalmas. A közelben Spar. orvosi rendelő, óvoda és iskola is sétatávolságra található. Rövid sétával a Naplástóhoz is eljuthatunk, amely kellemes kikapcsolódást biztosít a természetben. Amennyiben egy csendes, nyugodt otthonra vágyik , ahol kényelmesen férhet el családjával , vagy beruházóként szívesen alakítana ki több lakást egy kellemes környezetben, akkor ezt a házat érdemes megismernie. Amennyiben felkeltettem érdeklődését , hívását szívesen fogadom a hét minden napján . Amennyiben nálunk találja meg új otthonát , segítségére lesz bankfüggetlen hiteltanácsadónk és ingatlanjogban tapasztalt ügyvédünk egyaránt. Hívjon még ma, hogy mielőbb egy gyönyörű környezetben találhassa meg otthonát !

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortosgarázskertgardróberkélyteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vargáné Kőrösi Erika Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 947 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vargáné Kőrösi Erika Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 947 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY