Eladó ház Budapest XVII. kerület, Alsó-Rákoshegy 220 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Alsó-Rákoshegy 220 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Alsó-Rákoshegy 220 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7734731
Frissítve: 1 éve

Budapest XVII. kerület eladó ikerház 4 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
386 364 Ft/m²
220 m²
Alapterület
478 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapest XVII. kerület Alsó-Rákoshegy csendes mellékutcájában egy 3 szintes jól megépített, hangulatos, dupla komfortos nappali + 3 szobás, tágas jó állapotú családi ház. A ház bruttó hasznos lakóterülete : 160 m2,+ a szuterén hasznos területe: 60m2 . Az egész ház összes hasznos területe 220 m2. Két felszíni gépkocsi beálló és egy 2 autó parkolására is használható garázs található. Beosztása: Földszint: nappali, konyha, fürdőszoba, külön wc, előszoba, terasz Emelet : 3 szoba, külön fürdőszoba és wc, loggia 2 szobához Szuterén: garázs, fitness szoba, tároló A belső lépcsőházon keresztül mindegyik szint megközelíthető. Meleg víz ellátása villanybojlerről történik, fűtése gáz- cirkoval, radiátoros hőleadással megoldott. 2022. novemberi gázszámla 31 e Ft, 2023 decemberi gázszámla 34 e Ft volt. Infrastrukturális ellátottsága kiváló! KÖZLEKEDÉS szempontjából is kedvező helyen található! Autóval vagy tömegközlekedéssel 15-25 perc az Örs vezér tér és Kőbánya Kispest metróállomások. A közeli (3-5 perc séta) buszmegállóból 4 busz is indul. Rákoshegy vasútállomásról, (ahova gyalog 15-20 perc, autóval vagy busszal rövidebb idő alatt juthatunk el), 15 perc alatt a BELVÁROSBA, Keleti Pályaudvarra lehet érkezni. M0-ás is kb. 10 perc alatt elérhető. ISKOLA, ÓVODA, BÖLCSŐDE szintén gyalogosan, akár SÉTÁVAL is megközelíthető. BEVÁSÁRLÁSI lehetőségek, központok a közelben (Tesco, Aldi, Lidl stb.) A XVII. kerület központja az intézményeivel kiváló TERMELŐI PIACÁVAL IS könnyen elérhető tömegközlekedéssel vagy autóval. A kerület híres a SPORTOLÁSI, kirándulási lehetőségeiről! Számtalan sportolási, kirándulási lehetőség található (uszoda, kerékpárút, erdei futókör, árnyas, ligetes területek szabadtéri tornaparkkal, futballpálya, sportcsarnok, bmx pálya, természetvédelmi terület, több lovaglási és lótartási lehetőség stb.). Ajánlom nagy családoknak!! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, CSOK-intézés, egyéb felújítási hitelek). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Kérdéseire az esti órákban és hétvégén is szívesen válaszolok! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortoskocsibeállósaját parkológarázskertkertkapcsolatostélikertjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosamerikai konyhaerkélyteraszkábeltévéinternetbeépített konyhabútorvízórásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kelemen Zsuzsa
+36 30 522 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kelemen Zsuzsa
+36 30 522 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY