Eladó ház Budapest XVI. kerület 155 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület 155 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület 155 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8027881
Referenciaszám: 22-5756
Frissítve: 2 napja

Budapest XVI. kerület eladó ikerház 4+1 fél szobás: 194 millió Ft

194 millió Ft
1 251 613 Ft/m²
155 m²
Alapterület
570 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 634 339 Ft
Második évtől
819 811 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CINKOTÁN ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ ELADÓ ! A XVI. kerület határában, Naplástóhoz közel csendes kertvárosi utcában kínálunk eladásra egy 100% KÉSZÜLTSÉGŰ, AZONNAL költözhető , lakhatási engedéllyel rendelkező , magas műszaki tartalommal bíró 155 nm-es ikerházat, 550 nm-es telken. Thermoblokk falazatú, háromrétegű elektromos alumínium redőnyökkel szereltablakok, biztonsági bejárati ajtóval ellátott , A++-os energetikai besorolású ingatlan! Az épület szuterén szintjén 2 állásos garázs kapott helyet, ahol elektromos autó töltési lehetőség is van. Itt található a 12 KW-os hőszivattyú beltéri egysége is. A földszinten található a tágas amerikai konyhás nappali, kamra, kádas fürdőszoba, vendég WC és 2 szoba. Az emeleten 2 hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet A kb. 80 nm-es padlástér  bőséges tárolási lehetőséget biztosít. Az épület fűtését, hűtését és melegvíz ellátását 12 KW-os  hőszivattyú szolgáltatja, az ingatlanon 5 kw -os napelem is kiépítésre került.
 Az ingatlan ENERGETIKAI BESOROLÁSA : A++ , ezért a havi rezsiköltség rendkívül alacsony MINDÖSSZE 5.000 Ft !!! Extrák:  elektromos kapuk, kaputelefon, távfelügyeletes riasztórendszer , kiépített kamerarendszer, elektromos aluredőnyök, okos ház (tabletről, telefonról vezérelhető fűtés, redőnyök, lámpák, stb.), kétállásos fűtött garázs + az udvaron további 3 autónak viakoloros beállási lehetőség, “H” tarifa a hőszivattyú működéséhez

. Ajánlom olyan családok figyelmébe, akik kedvelik a csendes, nyugodt környezetet és magas minőségű, szinte rezsi mentes , azonnal költözhető álomotthonukat keresik . Irodánk díjmentes hitel tanácsadással, CSOK és babaváró hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítik Önt, hogy minél előbb költözhessen kényelmes luxus otthonába. Megtekintése rugalmas, hívását este és hétvégén is szívesen fogadom !

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
A++
Napelem:
Nincs
villanyvízcsatornafélkomfortosgarázsamerikai konyhakamraterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vargáné Kőrösi Erika Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 947 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vargáné Kőrösi Erika Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 947 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY