Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 150 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 150 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Rákosszentmihály 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8118323
Referenciaszám: U0046506
Frissítve: 24 napja

Budapest XVI. kerület eladó ikerház 6 szobás: 135 millió Ft

135 millió Ft
900 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
553 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 441 422 Ft
Második évtől
570 487 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálunk egy újonnan épülő 150 nm hasznos területű ikerházat 553 nm-es saját használatú kerttel. Az ingatlan két szintes, három hálószoba, egy nappali, két fürdőszoba wc, valamint két gardrób és két félszoba került kialakításra. A ház fűtése/hűtése megújuló energiából, hőszivattyúval megoldott, inverteres klímákkal. A hőleadás padlófűtéssel, és falhűtéssel került kialakításra, A Toshiba hőszivattyús rendszerhez H-tarifa is igénylésre került, az ingatlan rezsiköltsége így rendkívül kedvező lesz. Homlokzata 10cm-es grafitos dryvit hőszigetelést kap, az ablakok három rétegűek melyek a hőt és a hangot is szigetelik. A két lakás közti falak plusz egy rétegű szigetelést kaptak a hangszigetelés végett. Az ablakpárkányokat és a lépcsőket fekete gránitkő fogja borítani, melynek színe összhangban van az udvaron és a ház körül lévő viacoloros járdával, és az antracit színű Bramac cseréppel. Az építkezés készültsége a vége felé jár, rövid időn belül költözhető. Az ingatlant cégként építi megbízónk, így a lehetséges kedvezmények, pl. CSOK+ igénybe vehetők, ehhez irodánk díjmentesen segítséget nyújt. Az épület részletes műszaki leírását kérés esetén szívesen továbbítjuk. További információért, vagy időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérem keressen a megadott elérhetőségek egyikén.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Mike Otthon Centrum - XVIII. kerület - Teleki utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Mike Otthon Centrum - XVIII. kerület - Teleki utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY