Eladó ház Budapest XVI. kerület, Árpádföld 204 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Árpádföld 204 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Árpádföld 204 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7989865
Referenciaszám: 11-2534
Frissítve: 4 napja

Budapest XVI. kerület eladó ikerház 6 szobás: 127 millió Ft

127 millió Ft
622 549 Ft/m²
204 m²
Alapterület
500 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 415 263 Ft
Második évtől
536 681 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
NAGYSZERŰ LEHETŐSÉG! 4 LAKÁS • 500 NM TELEK • SZUPER HELYEN NAGYCSALÁDOSOK • ÖSSZEKÖLTÖZŐK, BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE! Eladóvá vált a XVI. kerületi Árpádföldön egy 204 nm-es, 3 szintes ikerházfél + 50 nm-es garázs/tároló egy 500 nm-es telken. A telek végében van még egy 60 nm-es belső kétszintes ház. Csodás kerti környezet, hangulatos, nagy terekkel rendelkező ház, kiemelkedően jó áron! A ház műszakilag jó állapotú, szigetelt, további munkálatokkal saját ízlés, igény szerint alakítható. A környék csendes, biztonságos, családi házas, parkos övezet. Az IKERHÁZRÉSZ leírása: • Földszint (77 nm): -     étkezős konyha -     2 db szoba -     fürdőszoba vécével -     előszoba -     nagy terasz A kerten át egy külső feljáraton keresztül jutunk az emeleti szintre, amit jelenleg önálló apartmanként használnak. Pillanatnyilag albérlő lakja. A két szint bármikor újra összenyitható, a lépcsőfeljárónak ki van alakítva a helye. • Emelet (77 nm): -     1 db hatalmas, hangulatos szoba konyhával egybenyitva -     fürdő vécével -     előszoba Erről az emeletről egy különálló előtér (15 nm) lépcsőjén át jutunk a tetőtérbe. • Tetőtér (50 nm): -     2 db szoba -     étkezős konyha -     fürdő vécével A kert végében található egy kisebb kertkapcsolatos házrész és az 50 nm-es garázs–tároló. • A kis ház: Kis ház (60 nm): -     gardrób -     amerikai konyhás nappali -     fürdő vécével -     galéria - 50 nm-es zárható kertrész A meleg vízről és a fűtésről gázcirkó kazán gondoskodik. Minden lakrészben található egy klíma, összesen 4 db. Az udvaron jelenleg 2-3 autóval lehet parkolni, és még kettővel a garázsban. Központi elhelyezkedésének köszönhetően az ingatlan közlekedése és ellátottsága rendkívül jó. Közelben óvoda, bölcsőde, iskola, bevásárlási lehetőségek. Közlekedése tömegközlekedéssel is kiváló, 25 perc alatt az Örs vezér terére juthatunk, az M0-s pár perc alatt elérhető. Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortoskamraerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czakó Gabriella Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czakó Gabriella Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY