Eladó ház Budapest XII. kerület, Kútvölgy 320 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület, Kútvölgy 320 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület, Kútvölgy 320 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8150770
Referenciaszám: H486460
Frissítve: 1 napja

Budapest XII. kerület eladó ikerház 6 szobás: 490 millió Ft

490 millió Ft
1 531 250 Ft/m²
320 m²
Alapterület
560 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 602 197 Ft
Második évtől
2 070 657 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő ! Egy különleges adottságú,– jelenleg szerkezetkész – ikerházat szeretnék bemutatni Önnek. Az ingatlan Budapest XII. kerületének panorámás részén, Kútvölgy egy csendes utcában található. A jelenleg átépítés alatt álló épület szerkezetkész (50%), új tulajdonosa saját igényeihez igazodva fejezheti be vagy novemberre lesz kulcsrakész állapotú. A 32o m2-es ingatlan világos és praktikus elrendezésű : nappali+5 szobára, 4 fürdőszobára és két városi panorámás teraszra tagolódik. Az 530 m2-es saroktelek ápolt kertjében sétálva a mindennapok stresszét felváltja a nyugalom. A környék közlekedési és ellátottság szempontjából is előnyös : Német iskola, óvoda, élelmiszerbolt, cukrászda, étterem, buszmegálló séta távolságra található. A garázsban egy autó parkolhat, de az ingatlan előtt is van lehetőség parkolásra. A szobákból és a teraszról lenyűgöző városi panorámában gyönyörködhetünk. Ha Ön családos és olyan ingatlant keres, amely kiváló elhelyezkedéssel, tágas terekkel és lenyűgöző panorámával rendelkezik, akkor ez az ingatlan Önnek való. Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, és mi mindenben segítünk Önnek az ingatlanvásárlás folyamatában.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pácza István Otthon Centrum - II. kerület - RC Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pácza István Otthon Centrum - II. kerület - RC Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY