Eladó ház Budapest X. kerület 139 nm
Eladó ház Budapest X. kerület 139 nm
Eladó ház Budapest X. kerület 139 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7981225
Referenciaszám: HZ017338
Frissítve: ma

Budapest X. kerület eladó ikerház 5 szobás: 139,9 millió Ft

139,9 millió Ft
1 006 185 Ft/m²
139 m²
Alapterület
514 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 457 444 Ft
Második évtől
591 194 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest X. kerületében, ÓHEGYEN, csendes kertvárosi részen, ÚJ ÉPÍTÉSŰ 5 szobás családi ház eladó!164 nm nagyságú a ház, 514 nm nagyságú a telek!Belső építész által tervezett, igazán különleges és egyedi ötletek alapján magas minőségben kivitelezett!Hatalmas ablak felületeinek köszönhetően szép világos a ház, elhelyezkedésének köszönhetően viszont senki sem lát be, teljesen megmaradt az intim szféra. Átriumot alakítottak ki, mely nagyon modern hatást kelt és kimondottan egyedivé teszi a házat!A főhálószoba mellett saját fürdőszoba található, mely megközelíthető a kertből is. A nappali hatalmas, közel 50 nm nagyságú, itt kapott helyet a konyha is, a konyhapult tervezésénél széles ablakot terveztek a pulthoz.Műszaki paraméterek:- monolit födém, lapos tetős kivitelezéssel- tégla építésű, ytong válaszfalakkal- szigetelése grafitos 8 cm vastagságú- 3 rétegű Krömmerling ablakokkal- hőszivattyús padlófűtéssel, de választható mennyezet hűtés-fűtés is- a hálószobákban elektromos redőnnyel- 7' -os videotelefon rendszer van kiépítveDupla komfortos és két bejárata is van, így ideális lehet nagyobb családdal költözőknek vagy olyannak aki kisebb vállalkozást üzemeltetne otthonról.A ház 1000 nm nagyságú telekre épült itt ahogy látható a képeken is az általunk kínált ingatlan a hátsó, elektromos kapun keresztül megközelíthető, autó beálló és saját garázs biztosított. A garázsoknál találkozik a két ingatlan.Ez az ár a jelenlegi állapotra vonatkozik, kérés esetén befejezi a vevő ízlésének megfelelően a kivitelező, ennek a műszaki tartalma és a végső ára a felek megegyezésén és igényén múlik, hozzávetőlegesen 155.000.000.- a kivitelező által megálmodott paraméterekkel, ez a műszaki tartalom érdeklődés esetén megtekinthető.Az építtető cég! Így minden állami támogatás igénybe vehető! Szakértő kollégánk ebben ingyenesen áll a rendelkezésére, segít megtalálni a legjobb lehetőséget és a legtöbb kedvezmény is a vásárláshoz!Várom a hívását bármikor, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Erkély:
32,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajzer Brigitta Duna House - Óhegy Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajzer Brigitta Duna House - Óhegy Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY