Eladó ház Budapest II. kerület, Széphalom 136 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Széphalom 136 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Széphalom 136 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8131924
Referenciaszám: 4146_789
Frissítve: 3 napja

Budapest II. kerület eladó ikerház 5 szobás: 116,9 millió Ft

116,9 millió Ft
859 559 Ft/m²
136 m²
Alapterület
720 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 382 238 Ft
Második évtől
494 000 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MADÁRCSICSERGŐS KÖRNYEZET Eladóvá vált egy 136 m2 alapterületű, NAPPALI + 4 SZOBÁS, NAGY TERASZOS, FELÚJÍTOTT, ZÖLDÖVEZETI OTTHON. Az ingatlan TELJESKÖRŰ FELÚJÍTÁSON esett át. A vezetékektől kezdve a nyílászárókon át egészen a burkolatokig és a tetőig minden ki lett cserélve, fel lett újítva. Tágas konyha-étkező került kialakításra, kiváló minőségű konyhabútorral, étkezőasztallal és remek helykihasználással. Az ingatlan mindkét szintjén található fürdőszoba. Az alsó szinten igény szerint tusoló vagy fürdőkád is kialakítható. Az ingatlanhoz tartozik egy körülbelül 20 m²-es garázs, mely elektromos kapuval nyitható. Emellett az ingatlan rendelkezik egy 8 m²-es zárható tárolóval a pincében, valamint egy 16 m²-es erkéllyel, mely ideális helyszín lehet reggeli kávézáshoz vagy esti borozáshoz. Az ingatlan egy 720 m²-es telken helyezkedik el, és tartozik hozzá egy 300 m²-es kizárólagos használatú kert. A kertben számos lehetőség kínálkozik: pihenhetünk a zöldben, kertészkedhetünk, családi és baráti összejöveteleket tarthatunk, gyermekek számára játszóteret alakíthatunk ki, vagy akár grillezőhelyet is építhetünk. Az ingatlan fűtéséről és melegvíz ellátásáról egy kombi-cirkó gázkazán gondoskodik. Víz, villany, gáz: fogyasztás alapján fizetendő. A garázs vételára: 5.000.000 ft. Örömmel várom HÍVÁSÁT az ingatlan megtekintése kapcsán, akár HÉTVÉGÉN VAGY AZ ESTI órákban is!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornakertkertkapcsolatosjó közlekedésűcsendesteraszinternettelefonriasztó

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csiszár Rudolf OPTIMA - A szakértő ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csiszár Rudolf OPTIMA - A szakértő ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY