Eladó ház Budaörs 96 nm
Eladó ház Budaörs 96 nm
Eladó ház Budaörs 96 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8069900
Referenciaszám: H483291
Frissítve: 3 napja

Budaörs eladó ikerház 5 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
1 447 917 Ft/m²
96 m²
Alapterület
381 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 454 501 Ft
Második évtől
587 391 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha nem szeretné egy építkezés lebonyolítását végigkísérni, de újabb építésű ingatlan az elképzelése, akkor ez a nappali plusz négy szobás moden ház Önre vár! Budaörsön, 2019-ben épült ikerházfél várja új lakóit! A 96 nm-es ingatlan alsó szintjén egy dolgozószoba, előszoba, egy WC és a tágas amerikai konyhás nappali került kialakításra. A körbenapozott nappaliból gyönyörködhetünk az igényesen gondozott kert szépségében. A ház jó elrendezésének köszönhetően a pihenni vágyókat három hálószoba várja az emeleten, ahol ezen felül a fürdőszoba kapott még helyet. Az ingatlan alacsony rezsije köszönhető a ház szigetelésének, az elektromos redőnyökkel felszerelt hőszigetelt nyílászáróknak és a kondenzációs kazán által működtetett padlófűtésnek. A nyári meleg napokon nincs nagy szükség a légkondicionálókra, ám ha valaki mégis hűvösebbre vágyik, úgy a két minőségi klíma megoldást jelent ennek megoldására. A ház 381 nm-es lekerített saját pázsitos kertjén egy 23,4 nm-es terasz tavasztól őszig kitűnő hely vendégek fogadására, vagy kerti családi programokra. A parkolást burkolt udvari beállón tudjuk megoldani, melyet távirányítóval működtetett elektromos kapun közelíthetünk meg. Amennyiben nem szeretne építkezni, modern, jó elosztású házat keres, a kész kert előnyt jelent, akkor erről nem érdemes lemaradnia! Hívjon és nézze meg személyesen!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2019
Erkély:
1 m²
Terasz:
23,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Benkó Szilvia Otthon Centrum - XX. kerület - Török Flóris utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Benkó Szilvia Otthon Centrum - XX. kerület - Török Flóris utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY