Eladó ház Bocska 80 nm
Eladó ház Bocska 80 nm
Eladó ház Bocska 80 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8149421
Referenciaszám: H486389-4671798
Frissítve: 3 napja

Bocska eladó ikerház 2 szobás: 9,75 millió Ft

9,75 millió Ft
121 875 Ft/m²
80 m²
Alapterület
2412 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 880 Ft
Második évtől
41 202 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Köszönjük, hogy érdeklődik az ingatlanunk iránt! Egy tehermentes, 80 nm-es, felújítandó állapotú házat kínálunk eladásra, amely Zala vármegye Bocska település csendes utcájában található. Az ingatlan jellemzői: - 2412 nm-es telken fekszik, melyen fúrt kút biztosítja az önözést. - 2 szobával, 1 fürdőszobával , konyha- étkezővel,kamrával, előszobával, és egy 7.25 nm-es terasszal rendelkezik. - A szobák új laminált padlóval vannak burkolva. - A ház alatt 11 m2 -es pince található. - Az udvarban több melléképület biztosítja a kerti szerszámok tárolását. A fűtése gáz konvektorral történik. Az ingatlan lokációja kiváló, a környék csendes és biztonságos. Az autóval való közlekedés kényelmes, és a tömegközlekedési lehetőségek is könnyen elérhetőek. A környéken számos kényelmi szolgáltatás áll rendelkezésre, és a természet közelsége miatt ideális választás azoknak, akik szeretnének elvonulni a város zajától. Az ingatlan állapota felújítandó, de az épület lehetőséget ad arra, hogy saját elképzeléseink szerint alakítsuk ki. Az épület típusa és lehetséges funkciója számos lehetőséget ad az új tulajdonos számára. Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot. Köszönjük, hogy érdeklődik az ingatlanunk iránt, és reméljük, hogy hamarosan Ön is a boldog tulajdonosai között lesz! Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béli Mónika OC Nagykanizsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 716 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béli Mónika OC Nagykanizsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 716 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY