Eladó ház Biatorbágy 168 nm
Eladó ház Biatorbágy 168 nm
Eladó ház Biatorbágy 168 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8143596
Referenciaszám: 3723_4129
Frissítve: 16 napja

Biatorbágy eladó ikerház 4 szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
886 905 Ft/m²
168 m²
Alapterület
500 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 432 436 Ft
Második évtől
590 148 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Ingatlankereső! Ajánlom figyelmébe ezt az iker házat,minőségi kivitelezésben! Szeretné meglepni szeretteit vagy biztonságban tudni a pénzét? Akkor ha ön is így gondolja ajánlanám ezt az ingatlant!! JÖJJENEK, NÉZZENEK KÖRÜL, HOGYAN IS RENDEZNÉK BE AZ ÖNÖK IGÉNYEI SZERINT SZÉP OTTHONNÁ!! Kérem hívjon, találkozzunk a helyszínen, hogy körbesétálhassunk a nyugodt , szép környezetben megépült ingatlant, alakítsuk ki együtt az Ön és kedves családja szép új otthonát :) Az energiahatékonyság jegyében HŐSZIVATTYÚ rendszert alkalmaztunk, mely nagyon ENERGIATAKARÉKOS FELHASZNÁLÁST tesz lehetővé. A kivitelező törekedett arra,hogy magas minőségű,egyedi kivitelezésű ingatlant alkosson ezen a nem mindennapi környéken!! A ház – csakúgy, mint a kivitelező számtalan, megtekinthető referencia háza esetében is – magas minőségi anyagok felhasználásával és magas műszaki tartalommal épül. A házat ajánljuk családosoknak, hiszen itt minden az Állam adta kedvezményt, lehetőséget kihasználhatnak, legyen az Babaváró, CSOK támogatás és hitel is! Miért ne venné igénybe az Állam adta támogatásokat, lehetőségeket? Döntsön okosan, használja ki amíg lehet! Az ingatlan nettó mérete 157,78 m2, + terasz 27 m2. Rövid műszaki leírás: - gépészet, “H” tarifás hőszivattyú padlófűtéssel, fancoil hűtés-fűtés kiegészítéssel, -vízlágyító berendezés, -3 rétegű, 6 légkamrás, profi műanyag nyílászárók, - 16 cm Austrotherm hőszigetelés a homlokzaton - 30 cm Rockwool Deltarock hőszigetelés a tetőtérben. -30-as tégla falak -üveg korlátok -lapos tetőszerkezet -beépített konyha -vízlágyító berendezés Mindez csak ízelítő! HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN, NÉZZE MEG! Nekem ebben az ingatlanban az elhelyezkedése mellett, a formálhatósága és a benne rejlő rengeteg lehetőség tetszik a legjobban. Ha Ön is így látja, hívjon, nézze meg, legyen az új tulajdonosa mielőbb! Nem fogja megbánni! Szép napot sikeres vásárlást kívánok! Köszönöm hogy időt szánt a hirdetésemre!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanycsatornakertkertkapcsolatosjó közlekedésűcsendesamerikai konyhateraszhőszigeteltparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakk Zsuzsa Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 613 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakk Zsuzsa Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 613 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY