Eladó ház Baracska 131 nm
Eladó ház Baracska 131 nm
Eladó ház Baracska 131 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7972618
Referenciaszám: HZ042978
Frissítve: 2 napja

Baracska eladó ikerház 5 szobás: 88,9 millió Ft

88,9 millió Ft
676 560 Ft/m²
131 m²
Alapterület
1097 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 258 010 Ft
Második évtől
352 109 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő!Örömmel mutatok be neked egy olyan családi házat, amely minden igényedre választ ad és a tökéletes otthont nyújtja számodra és családod számára. Ez az újonnan épült ingatlan egyedülálló lehetőséget kínál a modern és kényelmes életstílus megvalósítására.Ez a gyönyörű családi ház 121 négyzetméteres, amelyben több mint elegendő hely áll rendelkezésedre. A ház kialakítása tágas és modern, 3 hálószobával, egy nappalival és 2 fürdőszobával. Ezek a nagy terek tökéletesen alkalmasak a családi életre, a barátokkal való közös összejövetelekre és a pihenésre egyaránt.Az ingatlanban találsz továbbá egy praktikus háztartási helyiséget, amely megkönnyíti a mindennapi feladatok elvégzését. Ezen felül egy gardróbbal is rendelkezik, ahol kényelmesen tárolhatod a ruháidat és egyéb személyes tárgyaidat.A fűtést elektromos rendszer biztosítja, ami energiatakarékos és környezetbarát megoldást jelent. Az Ytong falak pedig kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, így a házban mindig kellemes hőmérsékletet tarthatsz, akár a hideg téli napokon is.A házat egy nyugodt környék öleli körül, ahol garantáltan megtalálod a nyugalmat és a csendet. Ez ideális környezet a mindennapi stressz elkerüléséhez és a pihenéshez. Ez az újépítésű családi ház minden igényt kielégít, és kényelmes életet biztosít számodra és szeretteid számára.Hívj most és légy az első, aki megtekintheti ezt a gyönyörű otthont! Ne habozz, mert egy ilyen különleges lehetőség gyorsan elkel!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2023
Erkély:
19,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szeifried Éva Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 30 867 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szeifried Éva Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 30 867 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY