Eladó ház Balatonfüred 135 nm
Eladó ház Balatonfüred 135 nm
Eladó ház Balatonfüred 135 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8169327
Referenciaszám: U0046738
Frissítve: 1 napja

Balatonfüred eladó ikerház 4 szobás: 189 millió Ft

189 millió Ft
1 400 000 Ft/m²
135 m²
Alapterület
330 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 617 990 Ft
Második évtől
798 682 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BALATONFÜREDEN új építésű, csodálatos balatoni részpanorámás ikerház lehet az Öné ! A házat megbízható, ismert, több évtizede a szakmában lévő kivitelező építette! A ház : - 135nm-es, beleértve a 18nm-e, panorámás fedett teraszt - 4 szoba, 2 fürdőszoba, 20nm-es garázs - 330nm-es a hozzá tartozó telek - hőszivattyús fűtés - nagy teljesítményű klímák - 3 rétegű nyílászárók, szúnyoghálóval - a földszinten elektromos redőnyök, az emeleten elektromos lamellás árnyékolók - kitűnő, 15cm-es grafit homlokzati - és 30cm-es kőzetgyapot födém szigetelés - profi tégla falazat - érvényes használatbavételi engedély - saját helyrajzi számú, társasházi albetétté történő minősítése folyamatban van A környék: - nyugodt, csendes, családi házas, zöld környezet - szilárd burkolatú út, kényelmes megközelítés Ajánlom: - akiknek fontos, hogy mindennapjaikat magas minőségű, korszerű energetikájú épületben éljék - szeretnének egy kitűnő ingatlant a Balaton fővárosában - akik reális áron szeretnének egy kiváló minőségű, értékes ingatlant vásárolni A foglalózástól számított 6 héten belül a ház 100%-os készültséggel, kulcsrakészen várja Önt, az Ön által meghatározott hideg/meleg burkolatokkal, szaniterekkel, füvesített kerttel!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Péter László Otthon Centrum - Balatonalmádi - Martinovics utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Péter László Otthon Centrum - Balatonalmádi - Martinovics utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY