Eladó ház Balatonalmádi 82 nm
Eladó ház Balatonalmádi 82 nm
Eladó ház Balatonalmádi 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8126737
Referenciaszám: HZ082059
Frissítve: 3 napja

Balatonalmádi eladó ikerház 5 szobás: 129 millió Ft

129 millió Ft
1 573 171 Ft/m²
82 m²
Alapterület
541 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 421 803 Ft
Második évtől
545 132 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Balatonalmádiban egy balatoni részpanorámás és tájpanorámás, öt szobás, téglaépítésű családi házat (házrészt) szépen kertrendezett udvarral. Az ingatlan Veszprém közelségében fekszik, és a strand is csak néhány percnyi autóútra van, így a nyári napokat könnyedén a Balaton partján is tölthetjük. Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik egy nyugodt, de mégis minden igényt kielégítő otthont keresnek csodálatos környezetben.Az 541 nm-s összközműves, füvesített, dísznövényekkel beültetett, fedett autóbeállóval ellátott telek csendes zsákutcában helyezkedik el a város közkedvelt részén, ahol járműforgalmat csak az ott lakók generálnak. A két lakószintes, szigetelt ház körül több mint 60 nm-s, nagyrészt fedett terasz biztosít szerves kapcsolatot a kerttel.A kertben mutatós filagóra biztosít helyet a baráti összejöveteleknek, vagy a kellemes kikapcsolódásnak. Ugyanitt szerszámos tároló faház is található a kerti eszközöknek.A táj és balatoni részpanoráma a tetőtéri három terasznak köszönhető, melyekből a nagyobb, északi fedett is.A ház jól megtervezett, nagyméretű ablakainak köszönhetően bőséges a természetes fény, a fényviszonyok kiválóak. Az ingatlan fűtéséről egy hatékony gázkazán gondoskodik, mellyel kellemes meleget biztosíthatunk a hidegebb napokon, míg a nyári hőségben a klíma gondoskodik a hűvös levegőről, így az ingatlan egész évben komfortos. A meleg vízről villanybojler gondoskodik. A ház két fürdőszobával büszkélkedhet, ami kényelmet biztosít még nagyobb családok számára is.Felmerülő kérdéseivel, megtekintéssel kapcsolatban, kérem keressen elérhetőségemen!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
60 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Óhegyi Győző Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 957 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Óhegyi Győző Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 957 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY