Eladó üdülő és hétvégi ház Tass 190 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Tass 190 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Tass 190 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8148831
Frissítve: 25 napja

Tass eladó hétvégi ház 190 m² alapterületű: 138,25 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 395 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
138,25 millió Ft
727 633 Ft/m²
350 000 EUR
1 842,11 EUR/m²
190 m²
Alapterület
800 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma
Legyen bármilyen évszak vagy időjárás, felbecsülhetetlen érték, ha a kerted végében tó-, patak-, folyó-, vagy bármilyen természetes víz található. Horgászni a saját stégeden, otthonról dolgozni a vízparton, vagy akár csobbanni egyet a nyári melegben fantasztikus élmény. És ha mindezt egy privát helyen, a kíváncsi tekintetek elől rejtve teheted meg - hiszen szomszédok sincsenek a közvetlen közelben - egyenesen felülmúlhatatlan életérzés. Ki ne szeretne egy ilyen otthont magának? Most tiéd lehet ez a lehetőség! Tasson közvetlen vízparti, autentikus megjelenésű, ugyanakkor modern belső kialakítású családi otthon eladó. A 190 m2-es, két szintes, 5 szobás, 3 fürdőszobás ház a '90-es évek végén épült beton alapra, vastag vályog falazattal, gyönyörű nádtetővel. ELHELYEZKEDÉS Tass település Budapesttől (M0 autópályától) 50 km-re, a Ráckevei-Soroksári Dunától (RSD) 4 km-re található. A ház az RSD-ből elágazó Kiskunsági Főcsatorna partján fekszik. Az RSD közelsége már önmagában számtalan kikapcsolódási-sportolási-turisztikai lehetőséget biztosít egész évben, legyen szó vizi sportokról, kerékpáros kirándulásról, természetjárásról. FŐÉPÜLET - 190 m2 - 5 szoba - 3 fürdőszoba - Kiváló elrendezésű, tágas terekkel, két szinten összesen 190 m2 terület - 45 cm vályog falazat + 50 cm vastagságú felújított nádtető - Kazettás fa ablakok spalettával - Fedett veranda - A belső terek teljesen fel lettek újítva, ahogy az a képeken is látható - Új gáz-cirkó fűtés kiegészítve egy hatalmas, hangulatos kandallóval a nappaliban, valamint egy cserépkályhával a vendégszárnyban - Földszinten : Bejárat-előtér-lépcsőfeljáró, fürdőszoba-wc, 20 m2 vendégszárny, konyha-étkező, 30 m2 nappali, 25 m2 hálószoba - saját vizesblokkal és gardróbbal. - Emeleten : Közlekedő, két teljes értékű 20 m2 szoba, wc-tároló helyiség. TELEK - 800 m2 teljes közművel (víz, gáz, csatorna, villany 380V) - Az utcafront végig beláthatatlan, zárt kerítéssel ellátva. Távirányítós elektromos kapubejáró. A hátsó rész közvetlen vízparti, saját stéggel. - A ház stílusához passzoló bontástéglából készült 'térkövezés' - SZALETLI - Frissen felújított nádtetővel, kemencével - PINCE - Frissen kifestett, és felújított 5x3 m belméretű pince szintén nádtetővel, mely teljesen száraz a vízzáró szigetelésnek köszönhetően. Alkalmas wellness, sóbarlang, szauna kialakítására is - DUPLA GARÁZS - kb. 40 m2, elektromos kapukkal, szintén nádtetővel, mely az autókon mellett mindenféle kerti cucc befogadására alkalmas - MEDENCE 4x4 m (130 cm) melyhez egy vadonatúj napozóterasz kapcsolódik Az ingatlan fotói megtekinthetők ezen a linken : https://photos.app.goo.gl/rkbYv8w1XkHitPyaA Az ingatlan ára 135 MFt Minden információt, tudnivalót elmondok a 0630 593 8175 telefonszámon.

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Bodor Tamás Egyéni Ingatlanközvetítő Az iroda összes hirdetése
+36 30 593 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Bodor Tamás Egyéni Ingatlanközvetítő Az iroda összes hirdetése
+36 30 593 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY