Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonalmádi 94 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonalmádi 94 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonalmádi 94 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8164669
Referenciaszám: 319207
Frissítve: 2 napja

Balatonalmádi eladó hétvégi ház 94 m² alapterületű: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
637 234 Ft/m²
94 m²
Alapterület
719 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
BALATON-PARTHOZ KÖZELI, FELÚJÍTOTT, BÚTOROZOTT 2 KÜLÖN BEJÁRATÚ LAKRÉSSZEL REDNELKEZŐ MEDENCÉS, KLIMATIZÁLT NYARALÓHÁZ ELADÓ BALATONALMÁDIBAN! A HÁZ JELENLEG VENDÉGHÁZKÉNT IS ÜZEMEL, FOLYAMATOS BEVÉTELT BIZTOSÍTVA! A házikó felújítása során kicserélésre kerültek: -villanyvezetékek -vízvezetékek -csatornacsövek -burkolatok és felújításra vagy kicserélésre kerültek a nyílászárók, a zsalugáterek, valamint felújították a konyhát és kiépítették a Tv-internet szolgáltatást. AZ ALSÓ LAKRÉSZ TELJESEN ÚJONNAN LETT KIALAKÍVTA A MEGLÉVŐ GARÁZSBÓL ÉS BOROSPINCÉBŐL. A bojlerek és a klímák garanciálisak. Az almádi zártkerti részén elhelyezkedő 2022-2024-ben FELÚJÍTOTT nyaralóban az alsó apartmanban amerikai konyhás nappali, zuhanyzó, illemhelyiség és 2 hálószoba található. A felső apartmanban két hálószoba, erkélykapcsolattal rendelkező nappali, konyha-étkező, fürdőszoba-illemhelyiség, és előszoba került kialakításra, ez a lakrész klimatizált. A könnyűszerkezetes emeleti lakás alatti lakrész nyáron is nagyon jó klímájú, ennek szerkezete kőből és téglából épült, az egyik szobába mobilkíma került beépítésre. A házhoz tartozó 719 m2-es PARKOSÍTOTT, FÁKKAL, NÖVÉNYEKKEL BEÜLTETET telken MEDENCE található, az udvaron kerti bútorainkat kényelmesen elhelyezhetjük, a telek adottságainak köszönhetően nyugodt, békés pihenésre ad lehetőséget. A telken amerikai tulipánfa, 2 körtefa, 3 ezüstfenyő, diófa, gesztenyefa, meggyfa és mogyoróbokor található. 10-15 perces sétára található a legközelebbi strand, bevásárlóközpont, étterem pedig 5 percnyi autózással elérhető! A Balatonalmádi csendes, a tobruki strandtól 10 perces sétára elhelyezkedő - ZÁRT MAGÁNÚTRÓL MEGKÖZELÍTHETŐ - utcájában, található hangulatos, ÖSSZESEN 94 m2 alapterületű nyaraló AKÁR TELJES BERENDEZÉSSEL EGYÜTT eladó.

Tulajdonságok

Típus:
Hétvégi ház
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vukman-Galló Anita Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vukman-Galló Anita Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY