Eladó ház Vác 90 nm
Eladó ház Vác 90 nm
Eladó ház Vác 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8162283
Referenciaszám: 49-2440
Frissítve: ma

Vác eladó házrész 3 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
387 778 Ft/m²
90 m²
Alapterület
270 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 114 116 Ft
Második évtől
147 482 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó felújítandó, többgenerációs házrész hangulatos kerttel Vác közkedvelt, deákvári részén a Lehár Ferenc utcában! A ház akár többgenerációs családi ingatlannak is használható. Az elhelyezkedése kiváló, jó közlekedési adottságokkal rendelkezik. Az épülethez tartozó kertet hangulatosan ki lehet alakítani. Az ingatlan a tulajdoni lap szerint 61 nm, a természetben 90 nm. A teljes ház felrajzolása jelenleg földmérőnél van folyamatban. Az ingatlanra jelzáloghitel nem vehető fel. A Lehár Ferenc utcafront felőli épület a társasház másik épülete, mely külön helyrajzi számon szerepel. Ez az eladó házrész a telek hátsó részén helyezkedik el, L alakú épület. A kert körbekerített, a másik háztól elkülönített területen található, osztott közös tulajdon. A tető a társasház másik épületével jelenleg közös tulajdon, az alapító okirat módosítása folyamatban van. Az ingatlan per- és tehermentes, 3 tulajdonosa van. A ház elosztása Alsó szint: 66, 3 nm - előtér (5,9 nm) - kamra (0,9 nm) - Konyha (4,4 nm) - WC (1, 22 nm) - fürdőszoba (2, 17 nm) - nappali 17, 3 nm - Konyha (10, 4 nm) - szoba (17, 1 nm) - WC (1,8 nm) - előtér (5, 2 nm) Felső szint (tetőtér): (Bruttó 34, 5 nm) - közlekedő (Bruttó 10 nm) - hálószoba (10, 5 nm) - hálószoba (Bruttó 9, 1 nm) - WC (1 nm) - tároló (bruttó 4 nm) A telken található egy kis tároló melléképület, valamint pince is. Műszaki jellemzők Az ingatlan felújítandó állapotú. Közművek közük villany, víz került bevezetésre. A szennyvíz emésztőbe távozik. A ház falazata vegyes, tégla és a régebbi házrész vályogból épült. A villanyóra 1x20A. A tetőtér állapota jelenleg befejezetlen. A tető kőzetgyapot szigeteléssel rendelkezik, héjazata cserép. A fűtés vegyestüzelésű kazánnal oldható meg, az egyik szobában cserépkályha található. A melegvízről villanybojler gondoskodik. Az alsó szinten fa ablakok, a felső szinten műanyag nyílászárók és fa tetőtéri ablakok találhatók. Az ingatlan kocsibeállóval nem rendelkezik, parkolás a környező utcákban lehetséges. A ház rugalmasan megtekinthető, amennyiben szeretné élőben is megnézni, keressen elérhetőségeimen!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanyvízkomfort nélkülikamrateraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vajda Lívia Balla Ingatlan - Vác és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 30 820 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vajda Lívia Balla Ingatlan - Vác és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 30 820 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY