Eladó ház Pécs, Belváros 510 nm
Eladó ház Pécs, Belváros 510 nm
Eladó ház Pécs, Belváros 510 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8101504
Referenciaszám: 2024-F-24
Frissítve: 1 napja

Pécs eladó házrész: 75 millió Ft

75 millió Ft
147 059 Ft/m²
510 m²
Alapterület

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 245 234 Ft
Második évtől
316 937 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 2024-F-24 JELENTŐS ÁRCSÖKKENÉS! Pécs, Tettyei városrészben, az Iparkamara szomszédságában ELADÓ egy 510 m2-es, háromszintes, önálló rendeltetési egységgel rendelkező, társasházi ingatlan, mely jelenleg raktárként funkcionál. Az ingatlan kiválóan alkalmas lakások, bemutatótermek, irodák, gépkocsitárolók, illetve raktárak kialakítására. Az épület gazdasági bejárattal rendelkezik, illetve a meglévő lépcsőházból való megközelítés kialakítása is lehetséges. A házban új lakások kivitelezésére előzetes tervek készültek. Rengeteg poteenciál van az ingatlanban, kiváló befektetési lehetőség Pécs történelmi belvárosában. További információkért, illetve megtekintéshez keressen bizalommal a hét bármely napján! Meglévő állapot: A Tettyén lévő háromszintes épület hagyományos hosszfalas szerkezeti rendszerből készült, műemléki területen található. Pinceszint, földszint, részben (tervezett) beépített tetőtérrel rendelkezik. Az épület korához mérten jó állapotban van, süllyedési, felázási nyomok nem találhatók. A telek, melyen az épület található 100%-os beépítettséggel rendelkezik. A három szint együttesen 510 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik. Az épület keleti része pár éve felújításon esett át (nem tartozik az értékesítés alatt lévő ingatlanhoz). A tervezett épületrészben a pinceszinten most műhely-raktár található, a földszinten raktár és irodarész, a tetőtérben raktár. Megközelítés: egyrészt a közös lépcsőházon keresztül (tetőtér), valamint déli oldalról önálló bejárata van a pinceszintnek, nyugati oldalról a földszint előlépcsővel közelíthető meg. Alapozás: 80-95 cm széles sávalap a teherbíró talajig kiépítve. Tartófalai km. tégla szerkezetek, 64, 51, 38 cm szélességben. Pinceszint feletti födém monolit vb. gerendás szerkezet, közötte téglaboltozat. Emelet feletti födémszerkezet előregyártott gerendás födémszerkezet betontálcákkal, salakfeltöltéssel, rajta simított betonnal. Tetőszerkezete nyeregtető, állószékes kialakítással, égetett agyagcserép fedéssel. Külső hőszigetelt nyílászárókkal, vakolt külső homlokzati felülettel rendelkezik. Oromfal nem macskalépcső, vakolt, fedkővel ellátott. Összközműves területen található, az épületbe víz, szennyvíz, elektromos, gáz fő- és almérők kialakítva.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújítandó
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
1% Ingatlan- és Hiteliroda 1% Ingatlan- és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 979 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
1% Ingatlan- és Hiteliroda 1% Ingatlan- és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 979 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY