Eladó ház Kőszeg 22 nm
Eladó ház Kőszeg 22 nm
Nem található kép
Hirdetéskód: 8155608
Referenciaszám: 845381
Frissítve: 3 napja

Eladó 1 szobás házrész 19,9 millió Ft értékben Kőszegen - River SPA Lakópark lakóparkban

19,9 millió Ft
904 545 Ft/m²
22 m²
Alapterület
1 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Üzleti Vállalkozó! Kiváló lehetőséget kínálunk Önnek, hogy befektetési célra vagy magán használatra is ideális ingatlant vásároljon Kőszegen, az osztrák határtól 3 km-re. Az új, frissen felújított épület központi elhelyezkedése és a környék ellátottsága kiváló lehetőséget biztosít Önnek, hogy egy olyan ingatlant vásároljon, amelynek értéke az idő múlásával csak növekedni fog. Az ingatlan alapterülete 22 nm, egy szoba és egy fürdőszoba található benne. Az ingatlan állapota kiváló, és a fűtést elektromos (infra) rendszer biztosítja. Az ingatlan lehetséges funkciói szintén széleskörűek.( iroda, szépségápolási vállalkozás, spirituális és lelki tevékenység) A lakópark, amelyben az ingatlan található, biztonságos és csendes, így a nyugodt és kellemes életvitel garantált. A környék ellátottsága kiváló, és a közlekedési lehetőségek is kiválóak. Az autóval való közlekedés egyszerű és gyors, és a tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak. A környék adottságai pedig ideálisak a pihenésre és a szabadidős tevékenységekre. Az ingatlan bemutatása mellett szeretnénk hangsúlyozni, hogy az ügyfelek bizalommal kereshetnek kérdéseikkel kapcsolatban. Az ingatlan vásárlása nagy döntés, és mi az Ön oldalán állunk, hogy segítsünk Önnek a legjobb döntés meghozatalában. Ne habozzon, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse az ingatlant, és megtudja, hogyan válhat az Öné. Várjuk jelentkezését!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Éva Otthon Centrum - Kőszeg Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY