Eladó ház Kerepes 90 nm
Eladó ház Kerepes 90 nm
Eladó ház Kerepes 90 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8072676
Referenciaszám: H483337
Frissítve: 3 napja

Kerepes eladó házrész 4 szobás: 40,9 millió Ft

40,9 millió Ft
454 444 Ft/m²
90 m²
Alapterület
550 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 133 734 Ft
Második évtől
172 837 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Kerepesen, Szilasligeten, egy nettó 90 nm-es, 4 szobás tetőtéri házrész! Amit az ingatlanról tudni érdemes: Az elmúlt években felújításon esett át, beleértve a nyílászárók cseréjét, a vezetékek cseréjét. Kialakításnak köszönhetően, egy amerikai-konyhás nappali, 3 db, közel azonos méretű hálószoba, illetve egy nagy méretű fürdőszoba kapott helyet. A kellemes hőérzetről egy új gáz cirkó gondoskodik, ami közös a másik házrész tulajdonosával. A közművek egy órán vannak, eladás esetén, ez változhat. A kerten belül 1-2 autó parkoltatása megoldható, illetve a kert adta lehetőségeket kihasználva, egy megfelelő méretű játszóteret is ki lehet akár alakítani. Ajánlanám ezt a házrészt olyanoknak, akiknek nem zárkóznak el attól, hogy valaki mással, egy házban, de mégis külön lakrészben éljen, valamint olyanoknak, akik már nem szeretnének bajlódni a nagyobb mértékű felújítással! A lakás megvásárlásához a megfelelő önerővel „már rendelkező”, de ezenfelül akár ***banki hitelfelvétellel, akár *** CSOK+ , akár ***lakáskassza megtakarítással és akár a ***babaváró program keretében felvehető / felhasználható pénzösszegből vásárló személyek megkeresését is szeretettel várom, ezt az ingatlant csak készpénzes vevő tudja megvásárolni! Ha a leírtak és a látottak alapján felkeltettem az érdeklődését, keressen bizalommal akár hétvégén is! ***Az igénylési / felhasználási feltételekkel kapcsolatban, valamint ezek ügyintézésben is, az Otthon Centrum hitelközvetítő munkatársával együtt, készséggel állok az Ön szíves rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Haag Levente Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Haag Levente Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY